Eskipazar Belediyesi Restorasyona Başlayacak

Eskipazar Belediyesi Restorasyona Başlayacak

Yayın: 29.06.2024 12:35
Paylaş:
A+ A-

Eskipazar Belediye Başkanı Serkan Civa, İlçeye bağlı Sadeyaka Köyü sınırları içerisinde yer alan Sığırcık Suyu içerisinde bulunan külliyede restorasyon çalışması başlatacaklarını söyledi.  Külliye’de incelemelerde bulunan Eskipazar Belediye Başkanı Serkan Civa:

“İlçemizin Sadeyaka Köyü sınırları içerisinde yer alan ve İslam dünyasında kutsal kabul edilen üç sudan biri olan Sığırcık Suyunun içerisinde bulunduğu külliyede restorasyona başlıyoruz.

Her gün yüzlerce ziyaretçi ağırlayan ve bölgemizin maneviyat turizmi açısından önemli noktalarından biri olan külliyemiz; bahçe düzenlemesiyle, şadırvanıyla, otoparkıyla, kadınlar için yapılacak namaz kılma bölümüyle, daha estetik su kuyusuyla ve diğer bölümleriyle inşallah çok daha güzel bir hale gelecek. Bu da hayırseverlerimizin desteğiyle olacak.

Hedefimiz; Eskipazar Belediyemizin öncülüğünde her yıl bu bölgede ilçemizin manevi fatihi Şeyh Ali Semerkandi hazretleri adına bir anma günü düzenlemek ve bunu da geleneksel hale getirmek” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Divarese’den yaza özel yüzde 50’ye varan indirim

Anadolu Ajansı
Yayın: 03.07.2024 16:00
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Divarese, yaz sezonunun ayakkabı, çanta ve aksesuarlarına yüzde 50'ye varan indirim kampanyası başlattı.

Markadan yapılan açıklamaya göre, tarzı ve konforu ön planda tutan Divarese, yaz ayrıcalıklarıyla kullanıcılarının gardırobunu yenilemesini sağlıyor.

Yaz sezonunun gözde modelleri arasında yer alan terlik, sandalet ve espadriller yüzde 50'ye varan indirime ek ayrıcalıklarla kullanıcıları bekliyor.

Babetler, stilettolar da özel fiyatlarıyla Divarese'lerde yer alıyor. Hasır çantalar, deri clutchlar, iddialı omuz çantaları ve mini çantalar da indirim ayrıcalıklarıyla kullanıcılar tarafından keşfedilmeyi bekliyor.

Erkek koleksiyonunda yer alan, loafer ve sneaker modelleri, terlikler, espadriller, çanta ve cüzdanlar da yüzde 50'ye varan indirime ek ayrıcalıklarla kullanıcıların yaz stilini tamamlıyor.