19 Mayıs ilçesinde vatandaşlar, milli maçı dev ekrandan izledi

19 Mayıs ilçesinde vatandaşlar, milli maçı dev ekrandan izledi

Anadolu Ajansı
Yayın: 03.07.2024 12:22
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'un 19 Mayıs ilçesinde vatandaşlar, Türkiye'nin 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Avusturya ile yaptığı karşılaşmayı meydana kurulan dev ekrandan seyretti.

19 Mayıs Belediyesi tarafından 15 Temmuz Millet Meydanı'na kurulan dev ekranda Avusturya-Türkiye karşılaşmasını vatandaşlar coşkuyla izledi.

Milli takım forması giyen ve ellerinde Türk bayrağı taşıyan vatandaşlar, açık havada izledikleri karşılaşma boyunca ay-yıldızlı ekibe alkış ve tezahüratlarla destekte bulundu.

Karşılaşmayı Türkiye'nin 2-1 kazanarak çeyrek finale çıkmasıyla vatandaşlar, büyük sevinç yaşadı.

​​​​​​​

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Trabzonspor’un Macaristan kampı

Anadolu Ajansı
Yayın: 09.07.2024 00:22
Paylaş:
A+ A-

SZEGED (AA) – Yeni sezon öncesi Macaristan'ın Szeged kentinde kamp yapan Trabzonspor'da futbolcular, günü izinli geçirdikten sonra yarın yapacağı çift antrenmanla çalışmalarına devam edecek.

Teknik direktör Abdullah Avcı, 14 gün sürecek kampın 8. gününde bordo-mavili futbolculara izin verdi. Oyuncular, kamptan ayrılarak başkent Budapeşte ve çevre yerlerde günü geçirecek.

Bordo-mavili takım, kampın ilk 7 günlük süresinde 1'i salonda olmak üzere toplam 12 antrenman gerçekleştirdi. Oyuncular, 2 gün tek antrenman yaparken diğer 5 gün ise çift antrenmanla sezona hazırlandı.

– Bu hafta 2 hazırlık maçı

Trabzonsporlu oyuncular, kamptaki hazırlık maçlarını bu hafta oynayacak.

Bordo-mavili takım, ilk hazırlık maçını 10 Temmuz Çarşamba günü TSİ 18.00'de Macaristan ekiplerinden Szeged Csanad ile oynayacak.

Karadeniz ekibi, 13 Temmuz Cumartesi günü TSİ 18.30'da ikinci hazırlık maçında Macaristan'ın Zeleznicar Pancevo takımı ile karşılaştıktan sonra 14 Temmuz'da da kamp yaptığı Szeged şehrinden ayrılarak Trabzon'a dönecek.