Başkan Uzun’a Hayırlı Olsun Ziyaretleri Sürüyor

Başkan Uzun’a Hayırlı Olsun Ziyaretleri Sürüyor

Yayın: 26.07.2017 00:21
Paylaş:
A+ A-

Türk Kızılayı Safranbolu Şube Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri; Karabük Şube Başkanı ve Yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Tük Kızılayı Safranbolu Şube Başkanı İhsan Topaloğlu ve yönetimi; Karabük Şube Başkanı Mehmet Uzun’a yeni görevinde başarılar dileyerek, “Mehmet Bey, Kızılayın emektar isimlerindendir. Türk Kızılayı Karabük’te, yeni başkanımız ile daha başarılı çalışmalara imza atacaktır. Bizler Kızılayın Safranbolu’daki temsilcileri olarak kendilerine ve yönetimine çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi.

Türk Kızılayı Karabük Şube Başkanı Mehmet Uzun ise; ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “İhsan Bey’e ve yönetimine teşekkür ederim. Bizler Türk Kızılayı olarak büyük bir aileyiz. Türk Kızılayı Karabük ve Safranbolu Şubeleri olarak da hep birlikte çok güzel çalışmalara imza atmaya devam edeceğiz. Bu doğrultuda da Safranbolu Türk Kızılayımızın başlatmış olduğu kan alma aracına elimizden geldiğince yardımcı olarak, kan alma aracımızı Karabük Kızılayımıza kazandıracağız. Birlik ve beraberlik içerisinde Ülkemiz, Milletimiz ve Karabük’ümüz için çalışmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük İl Genel Meclisi toplantısı yapıldı

Yayın: 02.05.2024 21:36
Paylaş:
A+ A-

Karabük İl Genel Meclisi, mayıs ayının ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Meclis Başkanı Ahmet Sözen, toplantıda yaptığı konuşmada, köylerin KÖYDES projeleriyle hayat bulduğunu söyledi.

Karabük’e, KÖYDES projeleri kapsamında 335 milyon lira ödenek tahsis edildiğini belirten Sözen, bu ödeneklerle 1623 projenin hayata geçirildiğini kaydetti.

Sözen, KÖYDES ödenekleriyle ertelenen birçok sorunun çözüme kavuştuğunu vurgulayarak, şöyle konuştu:

“KÖYDES sayesinde bu zamana kadar ihmal edilmiş, ötelenmiş, kronikleşmiş, üzerine gidilmeye dahi cesaret edilememiş birçok problemin, tahsis edilen devasa ödeneklerle cesaretle üzerine gidilmiş, bugün gelinen noktada problemlerin büyük bir kısmı çözüme kavuşmuştur. Ayrıca bu ay içerisinde KÖYDES ödeneklerinin, ilimize tahsis edilmesini bekliyoruz. Ay sonuna kadar tüm ilçelerimizde, asfalt programına alınan yollarımızın altyapılarını tamamlamış olacağız. Önümüzdeki ay ise asfalt programlarını başlatmış olacağız.”