Abant’ta atlı jandarma timleri görevde

Anadolu Ajansı
Yayın: 17.07.2024 20:07
A+ A-

BOLU (AA) – Bolu'nun doğal güzellikleriyle ünlü Abant Gölü Milli Parkı'nda atlı jandarma timleri, tatilcilerin huzurlu ve güvenli vakit geçirmeleri için görev yapıyor.

Nevşehir Jandarma At ve Köpek Eğitim Merkezinden gönderilen 3 atlı tim, milli parkta devriye faaliyeti yürütüyor.

Göl çevresi, yürüme alanları, piknik yerleri ve ormanlık alanlarda dolaşan atlı timler, ziyaretçileri ateş yakılmaması ve kurallara uyulması konusunda uyarıyor.

Jandarma asayiş timleriyle birlikte görev yapan atlı birlikler, milli parkta bulunanların ilgisini çekiyor. Çocuklarıyla atları seven bazı ziyaretçiler, hatıra fotoğrafı çektiriyor.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Lezita yeni ürünü “Beğendili Piliç Köfte”yi tüketicileriyle buluşturdu

Anadolu Ajansı
Yayın: 21.09.2024 04:15
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Lezita, yeni lezzeti Beğendili Piliç Köfte'yi müşterilerinin beğenisine sundu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Türkiye'nin piliç eti markalarından Lezita, uluslararası gıda markası olma vizyonu doğrultusunda ürün ailesini genişletmeye devam ediyor. Lezita, yeni lezzeti “Beğendili Piliç” Köfte ile pratik ve besleyici bir öğün arayan tüketiciler için yepyeni bir seçenek sunuyor.

Geleneksel Türk mutfağı lezzetinin, modern bir yorumla harmanlandığı ürün, altında beğendi ve çıtır pide, üzerinde piliç köftesiyle her lokmada damaklarda iz bırakıyor. Lezita'nın hazır yemek kategorisinde tüketicilerle buluşturduğu Beğendili Piliç Köfte 15 dakikada hazırlanıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Lezita Genel Müdürü Mesut Ergül, Lezita'nın uluslararası gıda güvenliği standartlarındaki üretimiyle halkın iyi gıdaya ulaşımının güvencesi olduğunu belirtti.

Ergül, İzmir Kemalpaşa'daki modern et entegre tesisinde, taze et, pratik ürünler, şarküteri, köfte ve döner ürün gruplarında hizmet verdiklerini kaydederek, “70'e yakın ülkeye ihracat yaparak küresel çapta bir etki yaratıyoruz. 'Hayatın Lezzeti' mottomuzla, hayatın tüm renklerini ürünlerimize taşıyoruz. Ürün geliştirirken müşterilerimizden ilham alıyoruz. Halkın ihtiyaç ve beklentilerini dikkate alarak geliştirdiğimiz yenilikçi ürünlerle ürün gamımızı ve hedef kitlemizi genişleterek sofraların vazgeçilmezi haline gelen lezzetler sunuyoruz. Bu alanda ilklere imza atıyor, ödüllere layık görülüyoruz. Beğendili Piliç Köfte gibi yenilikçi ürünleri tüketicilerimizin beğenisine sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.” ifadelerini kullandı.

Nöbetçi Eczaneler

Asuman Eczanesi
Adres

Fevzi Fırat Caddesi, No:51/A Merkez / Karabük

Telefon

(370) 413-1373

Beşbinevler Eczanesi
Adres

Beşbinevler 75. Yıl Mahallesi, 70. Sokak No:39 Merkez / Karabük

Telefon

(370) 433-1527

Dilek Eczanesi
Adres

Esentepe Mahallesi, İncekaya Caddesi, Sultan Çayırı Evleri No:78/B Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 712-5434

Mutlu Eczanesi
Adres

Orta Sokak No:7/B Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-1124

Gökçe Eczanesi
Adres

İnönü Caddesi No:2 Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-4455

Gülşen Eczanesi
Adres

Candaroğlu Mahallesi, Hastane Caddesi, No:7 Karabük-Eflani

Telefon

(370) 461-2331