ÖSYM Başkanı Ersoy, İstanbul Ticaret Üniversitesi’ne kayıt yaptıran öğrencilerle buluştu

Anadolu Ajansı
Yayın: 21.08.2024 16:45
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkez (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, İstanbul Ticaret Üniversitesi'ne kayıt yaptıran öğrenci ve aileleriyle bir araya geldi.

Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, 13 Ağustos'ta açıklanan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) yerleştirme sonuçlarının ardından öğrencilerin kayıt işlemleri 19 Ağustos itibarıyla başladı.

ÖSYM Başkanı Ersoy, İstanbul Ticaret Üniversitesi'ne kayıt yaptıran öğrenci ve velileriyle bir araya geldi.

Açıklamada, etkinlikteki görüşlerine yer verilen Ersoy, öğrencilerle sohbet ederek yeni dönemde üniversiteye ilk kez adım atan gençlere başarı dileklerinde bulundu.

Öğrencilere okul hayatını iyi değerlendirmeleri, üniversitelerin akademik ve sosyal imkanlarından en üst düzeyde yararlanmaları tavsiyesinde bulunan Ersoy, İstanbul Ticaret Üniversitesi'nin 6 fakülte ve meslek yüksek okulundaki 29 bölüm ve 3 programa yerleşenleri tebrik etti.

Eski İstanbul Ticaret Üniversitesi Matematik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Necip Şimşek'in İstanbul Ticaret Üniversitesi Rektörü olarak göreve başladığını hatırlatan Ersoy, ÖSYM'de birlikte çalıştıkları Şimşek'in, hem akademik birikimi hem de AR-GE ve proje çalışmalarındaki deneyimiyle üniversiteye katkı sağlayacağını kaydetti.

Ersoy, üniversite mütevelli heyetinin ve yönetiminin, Türkiye'deki en iyi üniversiteler arasında yer alma hedefi olduğuna dikkati çekerek, “Dört yıl sonra bu hedefe ne kadar yaklaştığımızı hep birlikte göreceğiz. İstanbul Ticaret Üniversitesi’nin öğrenci odaklı yaklaşımlarıyla daha da yükseleceğine inanıyorum. Öğrenciler, bu süreçte İstanbul Ticaret Üniversitesi'nde olmaktan gurur duyacaklardır.” ifadelerini kullandı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te gaziler ile öğrenciler spor etkinliğinde buluştu

Anadolu Ajansı
Yayın: 19.09.2024 19:34
A+ A-

Karabük’te gaziler ile öğrenciler, basketbol, futbol, masa tenisi, dart ve mini golf oynadı.

Yenişehir Merkez Spor Salonu’nda 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla “Kahramanlar Sahada Kalbimiz Onlarla” sloganıyla düzenlenen etkinlikte öğrencilerle bir araya gelen gaziler, basketbol, futbol, masa tenisi, dart ve mini golf etkinlikleriyle vakit geçirdi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, yaptığı konuşmada, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı işbirliğinde hayata geçirilen etkinliğin, günün anlam ve önemini vurgulamak için önemli fırsat olduğunu belirterek, “Aziz milletimizin bekası uğrunda gazi olan tüm kahramanlarımızın Gaziler Günü’nü kutluyorum.” dedi.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Karabük Şube Başkanı Sabahattin Çorbacı da etkinlikte emeği geçen herkese gaziler adına teşekkür ederek, Atatürk’ün komutasındaki Türk ordusunun, Sakarya Meydan Muharebesi’nde Anadolu içlerine kadar ilerleyen Yunan ordusuna Polatlı önlerinde tarihin en büyük yenilgisini yaşattığını söyledi.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdurrahman Bilgiç’in de katıldığı program, hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Nöbetçi Eczaneler

Asuman Eczanesi
Adres

Fevzi Fırat Caddesi, No:51/A Merkez / Karabük

Telefon

(370) 413-1373

Beşbinevler Eczanesi
Adres

Beşbinevler 75. Yıl Mahallesi, 70. Sokak No:39 Merkez / Karabük

Telefon

(370) 433-1527

Dilek Eczanesi
Adres

Esentepe Mahallesi, İncekaya Caddesi, Sultan Çayırı Evleri No:78/B Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 712-5434

Mutlu Eczanesi
Adres

Orta Sokak No:7/B Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-1124

Gökçe Eczanesi
Adres

İnönü Caddesi No:2 Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-4455

Gülşen Eczanesi
Adres

Candaroğlu Mahallesi, Hastane Caddesi, No:7 Karabük-Eflani

Telefon

(370) 461-2331