Başarılı Doktoru Vali Yavuz Ödüllendirdi

Yeliz Karaoğlu
Yayın: 19.09.2024 10:11
A+ A-

Karabük Valiliği tarafından uygulanan “Vatandaş memnuniyetini artırma ve ölçme projesi” kapsamında başarılı çalışmaları nedeniyle

Çocuk Hastalıkları Doktoru Uzm. Dr. Zehra Aslı İşeri Küskü başarı belgesi ile ödüllendirildi. Karabük Valisi Yavuz’un talimatı ile kamu hizmetlerinin etkin, verimli ve vatandaş odaklı sunulması ve hizmet kalitesinin ölçülmesi amacıyla başlatılan ve 2023 yılı Aralık ayında uygulamaya konulan “Vatandaş Memnuniyetini Artırma ve Ölçme Projesi” çalışmaları kapsamında, alınan geri bildirimler sonucunda; Safranbolu Devlet Hastanesi Çocuk Hastalıkları Doktoru Uzm. Dr. Zehra Aslı İşeri Küskü’nün sağladığı yüksek memnuniyet nedeniyle, Valimiz Mustafa Yavuz tarafından “Başarı Belgesi” ile ödüllendirildi.

Vali Yavuz, Uzm. Dr. Zehra Aslı İşeri Küskü’nün sunmuş olduğu sağlık hizmetlerinden vatandaşların yüksek memnuniyet duyduğunu ifade ederek; “Vatandaşlarımıza ve özelliklede çocuklarımıza karşı sunmuş olduğu sağlık hizmetlerinde yüksek memnuniyet nedeniyle Doktorumuza teşekkür ediyor; başarılarınızın devamını diliyorum.” şeklinde konuştu.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Aydoğmuş “Sorunlarımızı Genel Başkanımız’a İlettik”

Halil Kızılyer
Yayın: 20.09.2024 13:31
A+ A-

Sağlık- Sen Karabük Şube Başkanı Sezgin Aydoğmuş ve Şube Yöneticileri Genel Başkan Mahmut Faruk Doğan’ı ziyaret ettiler.

Ziyaretten Başkan Aydoğmuş, sağlık çalışanlarının sorunlarını Genel Başkan’a iletti. Ziyarette,  gerek hastanelerde gerekse il ambulans servisinde görevli sağlık çalışanlarının sahada karşılaştıkları sorunlar masaya yatırıldı. Yapılan ziyaretin çok verimli geçtiğini belirten Sağlık – Sen  Karabük Şube Başkanı Sezgin Aydoğmuş, ziyaret ile ilgili gazetemize yaptığı açıklamada “Üyelerimizin Karabük İl genelinde çözülebilecek sorunlarını il  düzeyinde çözüyoruz. Fakat bir çok sorunun yasal düzenlemeyle çözülmesi gerekmektedir. Bu düzenleme taleplerini iletmek için bugün Genel Başkanımız Mahmut Faruk Doğan’ ı ziyaret ettik. Genel Başkanımız Mahmut Faruk Doğan’ a nazik kabulleri ve misafirperverlikleri için teşekkür ediyoruz. Taleplerimizi dinleyen ve çözümü için gerekli tüm çalışmaları yaparak, bizlere destek veren bir Genel Başkanımız olduğu için çok şanslı olduğumuzu ifade etmek istiyorum.’’ dedi.

 

Nöbetçi Eczaneler

Asuman Eczanesi
Adres

Fevzi Fırat Caddesi, No:51/A Merkez / Karabük

Telefon

(370) 413-1373

Beşbinevler Eczanesi
Adres

Beşbinevler 75. Yıl Mahallesi, 70. Sokak No:39 Merkez / Karabük

Telefon

(370) 433-1527

Dilek Eczanesi
Adres

Esentepe Mahallesi, İncekaya Caddesi, Sultan Çayırı Evleri No:78/B Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 712-5434

Mutlu Eczanesi
Adres

Orta Sokak No:7/B Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-1124

Gökçe Eczanesi
Adres

İnönü Caddesi No:2 Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-4455

Gülşen Eczanesi
Adres

Candaroğlu Mahallesi, Hastane Caddesi, No:7 Karabük-Eflani

Telefon

(370) 461-2331