Gaziantep FK-Trabzonspor maçının ardından

Anadolu Ajansı
Yayın: 24.09.2024 08:45
A+ A-

GAZİANTEP (AA) – Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında konuk ettiği Trabzonspor ile 0-0 berabere kalan Gaziantep FK'nin başkanı Memik Yılmaz, iyi mücadele ettiklerini söyledi.

Yılmaz, maçın ardından stat çıkışında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, takımının mücadelesinden memnun olduğunu belirtti.

Trabzonspor'un büyük bir camia olduğunu aktaran Yılmaz, “Güzel bir maç oldu, kazasız belasız. Başta oyuncularımı, teknik heyeti ve gazi şehrin seyircilerini ve Trabzonspor'u kutluyorum. Aslında bizim için lig bu maçla başladı. Geçen sezondan 15 oyuncumuzla yollarımız ayrıldı. Yeni bir takım olduk. Bir Anadolu kulübü olarak 17 transfer yaptık. Takım olma yolundayız.” diye konuştu.

Takım olmanın futbolda önemli olduğunu dile getiren Yılmaz, şunları kaydetti:

“Bu maçla takım olma yoluna başladık. Oyuncuları, teknik heyeti ve seyircilerimizi canıgönülden kutluyorum. Tabii gönül isterdi 3 puan alsaydık. Futbolda yenemiyorsan yenilmeyeceksin. Trabzon'u da kutluyorum. Hakem konusuna değinmek istemiyorum, tabii ki canımız yanıyor. Onlar da insan, beşer şaşar insanoğlu. Ama bundan sonra hak edileni hakemlerimizin de vereceğine inanıyorum. Güzel bir maç oldu. Bundan sonraki maçlarımızda da şehrimize yakışır bir şekilde temsil etmeye çalışacağız. İyi bir maç olduğuna inanıyorum, iyi mücadele ettik.”

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’ten Zonguldak’a Şiir Yolculuğu Yapıldı

Esra Oğuzkağan Özkan
Yayın: 24.09.2024 13:04
A+ A-

Mor Safran Kültür Sanat Derneği, ‘Karabük’ten Zonguldak’a Trenle Şiir İstasyonları’ etkinliği düzenledi. Dernek; şair, yazar ve şiir tutkunlarını bir araya getirdi. Batı Karadeniz Bölgesi’nde önemli bir farkındalık yarattı.

Etkinlik, Karabük’ten Zonguldak’a sabah saatlerinde hareket eden ilk tren yolculuğuyla başladı. Katılımcılar, yazar ve şairlerle keyifli zaman geçirdiler. Şiirler, türküler ve muhteşem doğa manzaraları eşliğinde geçen yolculuğun ardından Zonguldak’a ulaşan grup, burada otobüsle karşılandı.

Daha sonra Zonguldak Kömür Jeoparkı Müdür Yardımcısı Arda Yılmaz eşliğinde Maden Müzesi’ni gezerek bölgenin tarihi ve kömür madenciliği hakkında bilgiler edindiler. Katılımcılar ayrıca Zonguldak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Kürşat Coşkun ile Zonguldak Belediye Kültür Merkezi’nde bir araya gelerek, sohbet ve etkinlikler gerçekleştirdiler. Emekliler Konağı’nda ise yerel şair ve yazarlarla buluştular.

Zonguldak’tan Karabük’e dönüş yolculuğunda da şiirler ve türküler eşliğinde keyifli anlar yaşandı. Mor Safran Kültür Sanat Derneği Başkanı Yazar Şair Döndü Açıkgöz, etkinlikle ilgili olarak, “Karabük’ten 7:05 treniyle Zonguldak Garı’na ulaştık. Devrek, Çaycuma ve Bartın’dan katılan konuklarımızla birlikte güzel bir gün geçirdik. Zonguldak’ta yapılan kahvaltının ardından Maden Müzesi’ni gezdik. Tüm katılımcılara ve destek verenlere teşekkür ediyorum” açıklamalarda bulundu. (Fotoğraf: Safranbolu Birlik Haber)

Nöbetçi Eczaneler

Asuman Eczanesi
Adres

Fevzi Fırat Caddesi, No:51/A Merkez / Karabük

Telefon

(370) 413-1373

Beşbinevler Eczanesi
Adres

Beşbinevler 75. Yıl Mahallesi, 70. Sokak No:39 Merkez / Karabük

Telefon

(370) 433-1527

Dilek Eczanesi
Adres

Esentepe Mahallesi, İncekaya Caddesi, Sultan Çayırı Evleri No:78/B Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 712-5434

Mutlu Eczanesi
Adres

Orta Sokak No:7/B Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-1124

Gökçe Eczanesi
Adres

İnönü Caddesi No:2 Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-4455

Gülşen Eczanesi
Adres

Candaroğlu Mahallesi, Hastane Caddesi, No:7 Karabük-Eflani

Telefon

(370) 461-2331