AK Parti’den Eflani’de “Vefa” Programı

Anadolu Ajansı
Yayın: 30.09.2024 12:31
A+ A-

AK Parti Eflani Teşkilatı tarafından “vefa” programı düzenlendi.

Şehit Barış Efe Parkı’nda gerçekleştirilen program, Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Programda konuşan AK Parti Eflani İlçe Başkanı Hüseyin Ersoy, teşkilatın kurucu başkanı ve yönetimi ile çeşitli kademelerinde görev yapanların isimlerini okuyarak her birine emekleri için teşekkür etti.

“Tarihine, geçmişine, ecdadına, davasına, memleketine, gelenek ve göreneklerine, kendisine yapılan iyiliklere vefası olmayanın sefası da olmaz.” diyen Ersoy, “Memleketimize hizmet etmek için elimizden geldiği kadarıyla gayret, heyecan ve samimiyetle uyumlu, tempolu çalışmalar içinde olacağız. Sen ben kavgasından, bölgecilikten, birbirimizi yıpratmaktan uzak duracağız. Sadece el değil, dil ve gönül birliği içinde atalarımızdan gördüğümüz edep görgü neyse ona layık şekilde gayretle çalışacağız.” ifadelerini kullandı.

Programa, AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, Eflani Belediye Başkanı Hüsnü Akın, İl Genel Meclis üyeleri Ahmet Koç ve Mesut Aydın, AK Parti Eflani Kadın Kolları Başkanı Behiye Safran, MHP Eflani İlçe Başkanı Fatih Safran, mahalle ve köy muhtarları ile vatandaşlar katıldı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Daikin, Basketbol Gelişim Merkezi’nin iklimlendirme çözüm ortağı oldu

Anadolu Ajansı
Yayın: 30.09.2024 16:22
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Daikin Türkiye, Basketbol Gelişim Merkezi'nin (BGM) soğutma ihtiyacı olan tüm bölümlerini soğutma sistemleriyle donattı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, eskime ve deprem riski nedenleriyle 2 yıl önce yıkılıp yeniden inşa edilen Abdi İpekçi Spor Salonu, yeni adıyla BGM, TOKİ ile Gençlik ve Spor Bakanlığı işbirliğiyle hayata geçirildi. Yeşil alanlarla birlikte toplam 150 bin metrekarelik büyüklüğe sahip BGM'de 10 bin kişilik spor salonu, bin kişilik antrenman ve maç salonunun yanı sıra yılda 8 binden fazla müsabakanın yapılacağı 3 adet altyapı salonu bulunuyor.

29 Eylül'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılan BGM'nin spor kompleksi, otel ve konferans salonunu kapsayan tüm alanlarının soğutma sistemleri Daikin Merkezi Sistemler ürün portföyünden paket çözümlerle donatıldı.

Projede, yüksek sezonsal verimliliğe sahip 3 adet Santrifüj Chiller ve 2 adet Vidalı Chiller'den oluşan 13 bin 300 kW'lık soğutma grubu, 68 adet klima santrali, 927 adet fancoil cihazı kullanıldı.

Cihazların tercih edilmesinde verimlilik, kalite, iç mahallerdeki ürünlerin sessiz çalışması, yaygın servis ağı gibi kriterlerin yanı sıra proje özelinde şirketin değer mühendisliği yapması etken oldu.

Projede, Daikin Merkezi Sistemler ürün portföyünden paket çözüm ile 326 adet FWA-A kanal tipi fancoil tercih edilirken 601 adet kullanılan FWF-D kaset tipi fancoil ise yeni nesil bir cihaz olarak öne çıkıyor.

Özel geliştirilmiş ısı eşanjörüyle yüksek ısı transferi yakalanırken, cihaz DC fan motoruyla daha az enerji tüketimine sahip. BLDC motorlu, 4 yöne üflemeli ve şık bir tasarıma sahip olan ürün, özellikle otel, banka şubeleri, kafe ve restoranlar, ofislerde etkili sonuç sağlıyor. Bu iki cihaz tamamen yerli üretim olarak şirketin Sakarya Hendek'teki fabrikasında üretiliyor.

Projede kullanılan ve yine fabrikada Ecodesign Lot 6 direktiflerine uygun şekilde yerli olarak üretilen 68 adet klima santrali de kendi kategorisinde pazardaki en yüksek verimliliğe sahip ürün olarak dikkat çekiyor.

Kompleksin iklimlendirmesinde kullanılan 1 adet havuz nem alma klima santrali de kapalı havuzların ideal sıcaklık ve nem seviyesinde tutulması konusunda avantaj yaratıyor.

Nöbetçi Eczaneler

Asuman Eczanesi
Adres

Fevzi Fırat Caddesi, No:51/A Merkez / Karabük

Telefon

(370) 413-1373

Beşbinevler Eczanesi
Adres

Beşbinevler 75. Yıl Mahallesi, 70. Sokak No:39 Merkez / Karabük

Telefon

(370) 433-1527

Dilek Eczanesi
Adres

Esentepe Mahallesi, İncekaya Caddesi, Sultan Çayırı Evleri No:78/B Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 712-5434

Mutlu Eczanesi
Adres

Orta Sokak No:7/B Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-1124

Gökçe Eczanesi
Adres

İnönü Caddesi No:2 Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-4455

Gülşen Eczanesi
Adres

Candaroğlu Mahallesi, Hastane Caddesi, No:7 Karabük-Eflani

Telefon

(370) 461-2331