Zonguldak’ta olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime 1 gün ara

Anadolu Ajansı
Yayın Tarihi: 02.10.2024 08:45
A+ A-

ZONGULDAK (AA) – Zonguldak'ta olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi.

Valiliğin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, olumsuz hava koşullarının devam etmesi nedeniyle kent genelindeki resmi, özel örgün ve yaygın eğitim kurumları, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri ile özel eğitim kurslarında 2 Ekim Çarşamba günü eğitim öğretime bir gün süreyle ara verildiği belirtildi.

Açıklamada ayrıca belirtilen tarihte engelli ve hamile kamu personelinin de idari izinli sayılacağı kaydedildi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt gerçekleştirdikleri “Türkiye Buluşmaları” programlarına dair ve bu kapsamda Karabük’e gelen Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in Karabük ziyaretine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

AK Parti İl Başkanı Salt, partisinin 8. Büyük Olağan Kongre süreciyle eş zamanlı başlayan “Türkiye Buluşmaları” çalışmalarının geçtiğimiz hafta sonu tamamlandığını hatırlattı.  Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türkiye Buluşmaları kapsamında Karabük’e gerçekleştirdiği ziyarette, kentin önemli dinamikleriyle bir araya gelerek Karabük’ün geleceği için kritik konulara değindi. Program kapsamında AK Parti Karabük Teşkilatı’nı, Karabük Belediyesi ile Karabük Valiliği’ni ziyaret eden ve sivil toplum kuruluşları (STK’lar) ve iş insanları ile buluşan Bakan Şimşek, Türkiye’nin ekonomisine dair atılan adımları ve verileri değerlendirerek Karabük’ün stratejik konumunu ve sanayi sektöründeki rolünü vurguladı. AK Parti İl Başkanı Salt’ın, partisinin 3 kademe AK Parti Teşkilat toplantısında AK Parti Karabük Milletvekilleri Cem Şahin, Ali Keskinkılıç ve Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya ile birlikte Bakan Şimşek ile yaptığı görüşmede Karabük’ün kalkınması için önemli taleplerini iletti.

Bunlar arasında Filyos Limanı’nın ulusal ve uluslararası ticarette özel sektörün kullanımına açılması ve yük taşımacılığında demiryolu kullanımının artırılması, Karabük Lojistik Merkezi’nin kurulması, Eskipazar Organize Sanayi Bölgesi’nin ödenek talebi, Orman Ürünleri Endüstri Bölgesi’nin hayata geçirilmesi ve Karabük’ün teşvik sistemindeki sıralamasının güncellenmesi gibi konular ön plandaydı.

AK Parti İl Başkanı Salt, bu projelerin Karabük’ü Türkiye Yüzyılı Vizyonu’nda daha güçlü bir konuma taşıyacağını belirtti. AK Parti İl Başkanı Salt, Bakan Şimşek’in Karabük’e gösterdiği özel ilginin Karabük için büyük bir şans olduğunu vurgularken, Bakan Şimşek’in ziyaretinin Karabük’ün sanayi ve ekonomi alanındaki atılımlarına hız kazandıracağını ifade etti.  Türkiye’nin ekonomik istikrarı ve yatırım odaklı politikalarıyla, Karabük’ün ülke ekonomisinde daha etkin bir aktör haline geleceğini dile getiren AK Parti İl Başkanı Salt, Bakan Şimşek’in destekleriyle Karabük’ün bölgesel ve uluslararası ticarette stratejik bir üs olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini söyledi. Bakan Şimşek’in ziyaretinin, Karabük’ün kalkınma projelerine ivme kazandıracağına dair inancını aktaran AK Parti İl Başkanı Salt, Türkiye Yüzyılı Vizyonu çerçevesinde Karabük’ün sanayi, ekonomi ve istihdam alanında örnek bir şehir olacağını ifade etti.

Nöbetçi Eczaneler

Yeni Eczane
Adres

Beşbinevler Mahallesi, Şahin Tepesi Betim 1 İş Merkezi No:10/C

Telefon

(370) 433-3444

Birsen Eczanesi
Adres

Sırınevler Mahallesi Mehmet Akif Caddesi Pınar Apartmanı No:1 Karabük

Telefon

(370) 424-3375

Melis Eczanesi
Adres

Barış Mahallesi, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Bostanbükü Bulvarı Boğaziçi Konutları E Blok No:14E/1 Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 712-3388

Şifa Eczanesi
Adres

Merkez Mahallesi İnönü Caddesi Sen Is Hanı No:1 Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-3500

Betül Eczanesi
Adres

Merkez Mahallesi, İnönü Caddesi, No:7/A Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-3737

Gülşen Eczanesi
Adres

Candaroğlu Mahallesi, Hastane Caddesi, No:7 Karabük-Eflani

Telefon

(370) 461-2331