13 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüpheli yakalandı

Anadolu Ajansı
Yayın Tarihi: 07.10.2024 20:08
A+ A-

Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) tarafından “Dolandırıcılık ve Silahla Tehdit” suçundan aranan ve hakkında 13 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüpheli yakalandı.

Zanlı, çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

İSTANBUL (AA) – Türk Telekom'un televizyon platformu Tivibu, ekim ayında birbirinden özel içerikleri seyircisiyle buluşturmaya devam ediyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Tivibu ekim ayında dramdan komediye, aksiyondan maceraya çok sayıda yeni içeriği platforma dahil ediyor.

Tivibu, Kirala Satın Al Klasöründe 2024'te vizyona giren “Maymunlar Cehennemi: Yeni Krallık” filmini sinemaseverlerle buluşturmaya hazırlanıyor. Maze Runner üçlemesine imzasını atan Wes Ball'un yönettiği film, Sezar'ın saltanatını takip eden birkaç neslin gelecekte baskın tür olan maymunların uyumlu bir şekilde yaşarken insanların gölgede yaşamaya mecbur kaldığı bir dünyayı ele alıyor. “Maymunlar Cehennemi: Yeni Krallık”, ekim itibarıyla Tivibu ekranlarından izlenebilecek.

Klasörün 2024 yapımı olan bir başka içeriği ise “IF”. Animasyon türündeki “IF” isimli yapım, insanların hayali arkadaşlarını ve bu süper güçlerin neler yaptığını görebildiğini keşfeden bir kızın hikayesini konu ediyor. Filmin hem yönetmen hem senarist koltuğunda John Krasinski oturuyor.

– BluTv'nin en beğenilen dizileri Tivibu ekranlarında

En beğenilen dizileri seyirciyle buluşturan Tivibu, “Magarsus”, “Prens”, “Yeşilçam” ve “Masum” gibi seçili BluTV dizilerini BluTV Play 1 kanalı aracılığıyla platforma dahil ediyor.

Adana'da çekilen ve 8 bölümden oluşan “Magarsus”, Sarıbahçe'de narenciye ticareti yapan Kurak ailesinin hem birbirleriyle hem de bölgede hakimiyet kurmak isteyen dış güçlerle mücadelesini anlatıyor.

Hayali bir Orta Çağ krallığı olan Bongomia'da geçen “Prens”, Giray Altınok'un başarılı performansı ile izleyicilere kahkaha dolu anlar yaşatıyor.

BluTV'nin başarılı dizilerinden biri olan “Yeşilçam”, 1960'lı yılların Yeşilçam'ını konu alıyor. Yönetmenliğini Çağan Irmak'ın yaptığı, Çağatay Ulusoy, Afra Saraçoğlu ve Selin Şekerci'nin başrollerini paylaştığı dizi, 2 sezon toplam 20 bölümden oluşuyor.

Tivibu Dizi Klasörüne eklenen bir başka BluTV yapımı ise “Masum”. Berkun Oya'nın yazdığı Bayrak adlı oyundan uyarlanan çok izlenen dizi, bir sezon toplam 8 bölüm ile izleyicilerin karşısına geliyor.

– Birbirinden yeni içerikler Film Klasöründe izleyicilerle buluşuyor

Sinemaseverlerden tam not alan filmleri izleyicilerle buluşturan Tivibu ekim ayında, “Chevalier”, “The Menu”, “The Banshees of Inisherin”, “The King's Man: Başlangıç”, “Gerçek Kahraman”, “Willy'nin Harikalar Diyarı”, “Şampiyonların Kalbi” ve “Muhteşem Showman” filmlerini platforma dahil ediyor.

Klasörün bu ay öne çıkan içeriklerinden “The Menu”de başrolleri Ralph Fiennes ve Anya Taylor-Joy paylaşıyor. Film, bir gurme ve sevgilisinin, uzak bir adaya özel bir yemek için seyahat etmelerini konu alır. Şef tarafından muhteşem bir menü ile hazırlanan yemek boyunca çift, şok edici sürprizlerle karşılaşacaktır.

Tivibu Film Klasörünün ekim ayında dikkati çeken bir başka içeriği ise “The King's Man: Başlangıç”. Film, dünyayı tehdit eden bir kötücül gücü etkisiz hale getirmeye çalışan adamın hikayesini konu alıyor. Aksiyon türündeki filmin başrollerini Ralph Fiennes ve Gemma Arterton paylaşıyor.

80. Altın Küre Ödülleri'nde öne çıkan yapımlardan olan “The Banshees of Inisherin”, uzak bir İrlanda'da yaşayan iki arkadaşın hayatına odaklanıyor. Komedi ve dram türündeki filmin hem yönetmen hem senarist koltuğunda Martin McDonagh oturuyor.

Tivibu'nun yeni yaşam kanalı Tivilife'da ise yepyeni programlar izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Ekimde Tivilife'da yayınlanacak olan “Atıksız Lezzetler” isimli yapımda, Türk mutfak kültürünün izinde, yepyeni tariflerle “atıksız yemek” pişirebilmenin yöntemlerini Asuman Kerkez kendi evinin mutfağında Tivilife izleyenlerine anlatıyor.

Gizem Erman Soysaldı sunumuyla “Yürüyerek Gel” 2. Sezonuyla Tivilife ekranlarında. “Yürüyerek Gel” seyirciye ekran başından şehir keyfini doyasıya yaşatırken aynı zamanda sanat, tarih ve lezzet dolu bir bölüm ile öne çıkıyor. İzleyiciler her bölüm adım adım İstanbul’u keşfederken farklı rotalar ile ekran başında keyifli anlar yaşayacak.

Nöbetçi Eczaneler

Büşra Eczanesi
Adres

Beşbinevler Mahallesi, Şahin Tepesi No:18/A Merkez / Karabük

Telefon

(370) 433-0777

Öztürk Eczanesi
Adres

Sırınevler Mahallesi Alparslan Caddesi No:2/A Karabük

Telefon

(370) 415-5557

Safran Eczanesi
Adres

Atatürk Mahallesi, Akter Sokak Devrim Sitesi C Blok No:6/B Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 712-8262

Eskipazar Eczanesi
Adres

Merkez Mahallesi, Cami Caddesi, No:16 Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-3737

Yeni Zümrüt Eczanesi
Adres

İsmetpaşa Mahallesi, Doruk Sokak, No:8/B Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-4500

Tuğba Eczanesi
Adres

Hükümet Caddesi No:71/B Eflani / Karabük

Telefon

(370) 461-2427