Genel Sekreter Uzun, Devam Eden Yatırımları İnceledi

Genel Sekreter Uzun, Devam Eden Yatırımları İnceledi

Yayın: 18.10.2017 00:08
Paylaş:
A+ A-

İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun, devam eden kamu yatırımlarını yerinde inceledi.

Genel Sekreter Mehmet Uzun, beraberinde Yatırım ve İnşaat Müdürü Mehmet Fatih Garip ile birlikte; Safranbolu Harmanlar 16 Derslik Ortaokulu’nu, 112 Acil Çağrı Merkezi Hizmet Binasını, Bilim ve Sanat Merkezi Hizmet Binasını (BİLSEM), 40 Ünitelik Ağız ve Dış Sağlığı Merkezin de devam eden çalışmaları inceledi.

Özel İdare kontrollüğünde yapımı devam kamu kurumu hizmet binalarında incelemelerde bulunan Genel Sekreter Uzun, “Devam eden çalışmalarımızı belirli aralıklarla müdürlerimiz ile kontrol ederek yetkililerden bilgiler alıyoruz. Böylelikle yatırımların aşamalarını daha net görme imkanı buluyoruz. Şuanda da Kurumumuz tarafından ihalesine çıkılan ve kontrollüğünü yaptığımız işlerimizde herhangi bir sıkıntı bulunmamaktadır” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Meteorolojiden zirai don uyarısı

Yayın: 03.05.2024 16:37
Paylaş:
A+ A-

Marmara’nın güneyi ve doğusu, İç Ege, İç Anadolu ile Batı ve Orta Karadeniz’de zirai don bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, ülkede sıcaklıkların halen mevsim normalleri altında devam etmesi nedeniyle, pazar günü akşam saatlerinde Marmara’nın güneyi ve doğusu, İç Ege ve Göller Yöresi’nde orta kuvvetli zirai don tahmin ediliyor.

Pazartesi günü gece saatlerine kadar İç Anadolu Bölgesi ile Batı ve Orta Karadeniz’in iç kesimlerinde hafif; salı günü gece saatlerine kadar da İç Anadolu’nun doğusunda (Sivas, Kayseri, Yozgat, Nevşehir) orta kuvvette zirai don bekleniyor.

Başta çiftçiler olmak üzere vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekiyor. (AA)