Kestane toplarken ormanda kayboldular

Kestane toplarken ormanda kayboldular

Yayın: 19.10.2017 00:03
Paylaş:
A+ A-

Zonguldak’ta sabah saatlerinde kestane toplamak için ormana giden karı koca çift, ormanda yolunu kaybetti. Çiftin imdadına jandarma ekipleri yetişti.

Edinilen bilgiye göre kent merkezinde ikamet eden Recep ve Sevgi Tetiker çifti, sabah saatlerinde merkeze bağlı Kardeşler köyü mevkiine gelerek aracını park edip ormanlık alana girdi. Kestane toplamaya başlayan çift, ormanda yolunu kaybetti. Çaba göstermelerine rağmen yolu bulamadılar. Recep Tetiker, bu sırada cep telefonuyla jandarma ekiplerine haber verdi. Jandarma ekiplerinin AFAD’a da haber vermesi üzerine ekipler bölgeye geldi. Yaklaşık 3 saat süren arama kurtarma çalışmalarında çifte ulaşıldı. Yaklaşık bir çuval da kestane toplayan çiftin çuvalını da jandarma ekipleri taşıdı.

Ana yola getirilen çift, jandarma aracına bindirildi. Gazetecilerin görüntü almasını istemeyen Recep Tetiker, “Arkadaşlar bu kadar çektiniz yeter. Ekiplere de teşekkür ediyoruz. Buraya ilk defa kestane toplamaya geldik. Sabah geldik. Yolumuzu kaybettik, o kadar. Başka bir şey yok. Telefonla biz haber verdik” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Rize’de dereye yuvarlanan gelin arabasındaki 5 kişi yaralandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 05.05.2024 20:48
Paylaş:
A+ A-

RİZE (AA) – Rize'de gelin arabasının dereye yuvarlanması sonucu aralarında gelin ve damadın da bulunduğu 5 kişi yaralandı.

Müftü Mahallesi'nde Özlem G. yönetimindeki 53 ADB 250 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu dere yatağına devrildi.

Kazada, “gelin arabası” olduğu öğrenilen otomobilin sürücüsü ile gelin Kader K, damat Ayet K, S.D. ve E.S. yaralandı.

Yaralılar, 112 Acil Sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardından hastanelere sevk edildi.