Karabük Belediyesinden Karabük’e Yeni Parklar

Karabük Belediyesinden Karabük’e Yeni Parklar

Yayın: 20.10.2017 00:18
Paylaş:
A+ A-

Karabük Belediyesi bir yandan park açılışlarına devam ederken, diğer yandan da kent estetiği ve yeşil kuşak çalışmalarına büyük önem vererek mahallelerde yeni park alanları oluşturmaya devam ediyor.

Karabük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Karabük’ün değişik mahallelerinde park alanları oluşturmaya devam ediyor. Çalışmaların devam edildiği parklarda çocuk oyun grupları, spor aletleri ve basketbol sahası ile vatandaşların rahat soluk alabileceği dinlenme alanları ile kamelyalar olacak.

Karabük Belediye Başkanı Rafet vergili tarafından verilen talimatlar sonucunda Karabük’ün çeşitli mahallelerinde park yapımına müsait ve ihtiyaç duyulan alanlarda yapılan parklar, spor ve sosyal alanlarının canlanmasını sağlıyor. Hem çocukların, hem yetişkinlerin spor ve sosyal yaşantısını hareketlendiren parklarda ferah alanlar oluşturuluyor.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Çorum’da trafik kazasında anne ve kızı öldü, 3 kişi yaralandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 01.05.2024 00:24
Paylaş:
A+ A-

ÇORUM (AA) – Çorum’un İskilip ilçesinde otomobil ile minibüsün çarpıştığı kazada 2 kişi öldü, 1’i ağır 3 kişi yaralandı.

Nazlı Baskın (32) idaresindeki 19 ACH 106 plakalı otomobil ile Ahmet Altunaya'nın (37) kullandığı 19 DE 280 plakalı minibüs, Çorum-İskilip kara yolu Kızılırmak Köprüsü yakınlarında çarpıştı.

İhbar üzerine olay yerine jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kazada sürücülerle araçlarda bulunan Eylül Baskın (14), Elif Baskın (9) ve İsmail Başar (40) yaralandı.

Yaralılar sağlık ekiplerince yapılan müdahalenin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Otomobil sürücüsü Nazlı ile kızı Eylül Baskın, müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Yaralılardan Elif Baskın'ın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.