Bölgenin Sesi Gazetesi

Yayın: 07.11.2017 23:14
Paylaş:
A+ A-

Çelik-İş Sendikası Genel Teşkilatlandırma Sekreteri Recep Akyel ile Karabük Şube Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’yi makamında ziyaret etti.

Çelik-İş Sendikası Genel Teşkilatlandırma Sekreteri Recep Akyel, 8. Genel Kurullarını yaptıklarını belirterek Karabük Şube Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerini tanıttı. 8 Kasım’ı yeniden hatırlatmak için bir panel düzenleyeceklerini söyleyerek Başkan Vergili’yi panele davet etti.

Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Başkan Vergili; “Karabük’ün iki tane markası var. Birisi Demir Çelik fabrikaları diğeri de Çelik İş Sendikası. Bunlar Karabük’ün değişmez iki markasıdır. Her ne olursa olsun biz Çelik İş Sendikasının yanındayız. O yüzden basında çıkanlar, yazılanlar, konuşulanlar, bizim tavrımız ve tutumumuz olmaz. Seçilen yönetimin her türlü destekçiyiz ve seçilen arkadaşların en iyi şekilde Çelik İş Sendikasını temsil edeceğine canı gönülden inanıyoruz. Görev süreniz içerisinde hepinize başarılar dilerim” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da 19 Mayıs Yarı Maratonu yapıldı

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.05.2024 04:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Milli Mücadele'yi başlatmak için 19 Mayıs 1919'da Samsun'a çıkışının 105. yılı dolayısıyla düzenlenen 19 Mayıs Yarı Maratonu yapıldı.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen yarı maraton için sporcular, Fuar Caddesi'nde toplandı.

Cadde üzerinde oluşturulan parkurda gerçekleştirilen yarı maratona, 18-70 yaş arasında 200 sporcu katıldı.

Samsun Valisi Orhan Tavlı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan'ın işaretiyle başlayan yarışmada, sporcular dereceye girmek için mücadele etti.

Sporcular, 21 kilometrelik parkurda Fuar Caddesi, Batı Park, Atakum Golf Kulübü, 19 Mayıs Üniversitesi Olimpik Yüzme Havuzu güzergahından tekrar başlangıç noktasına döndü.

Yarı maratonu erkeklerde Kenyalı James Kipgoei Kipcotech, kadınlarda aynı ülkeden Elida Jelimo Korir birinci tamamladı.