Üçüncülük Ödülünü Aldılar

Üçüncülük Ödülünü Aldılar

Yayın: 09.07.2015 10:11
Paylaş:
A+ A-

Karabük Üniversitesi hocaları ‘Turab’ belgesel filmi ile iki ödül almanın mutluluğunu Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat’la paylaştılar. 

Karabük Üniversitesi Safranbolu Meslek Yüksekokulu Radyo ve Televizyon Programcılığı Bölümü Öğr. Gör. Musa Ak ve Hasan Basri Özdemir’in yönetmenliğini yaptığı, Öğr. Gör. Bedirhan Karakurluk’un kurgusunu üstlendiği, Kırşehir’in Kaman ilçesinde yaşayan abdalların hayatlarını konu alan “Turab” belgesel filmi, 520 filmin başvuruda bulunduğu 8. İnönü Üniversitesi Uluslararası Film Festivali’nde Ulusal Belgesel Film kategorisinde, “En İyi Belgesel Film” ödülünü ve 250 filmin başvuruda bulunduğu, 9.Özgür Film Festivalinde Belgesel Film kategorisinde “ Üçüncülük” ödülünü alarak önemli bir başarıya imza attı.

Safranbolu Meslek Yüksekokulu Radyo ve Televizyon Programcılığı Bölümü hocaları Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat’ı makamında ziyaret ederek hem ‘Turab’ belgesel filmi hakkında bilgiler verdiler hem de ‘Turab’ belgesel filmi ile iki ödül almanın mutluluğunu paylaştılar.
Ziyaretten ve elde edilen başarıdan duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Refik Polat, “Kazanılan bu ödüller dışa açılan yüzümüz, yaptığınız çalışmaların başarılı olduğunun da bir göstergesidir. Takdir ediliyoruz demektir. Sizleri ve ekibinizi elde ettikleri bu önemli başarıdan dolayı tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Milli atlet Şilan Ayyıldız, ABD’deki yarışmada 3’üncü oldu

Yayın: 28.04.2024 15:04
Paylaş:
A+ A-

Milli atlet Şilan Ayyıldız, ABD’de Desert Heat Klasik yarışmasında kadınlar 1500 metrede üçüncülüğü elde etti.

Türkiye Atletizm Federasyonundan yapılan açıklamaya göre ay-yıldızlı atlet Şilan Ayyıldız, ABD’nin Arizona eyaletinde yapılan Desert Heat Klasik yarışmasında piste çıktı.

Şilan Ayyıldız, kadınlar 1500 metrede 4.09.34’lük koşusuyla kendisinin en iyi derecesini yaparken, organizasyonu 3’üncü sırada bitirme başarısı gösterdi.

Türkiye Atletizm Federasyonu milli sporcuyu başarısından dolayı kutladı. (AA)