Şehit Annesi Oğlunun Naaşını Getiren Askerin Elini Öptü

Şehit Annesi Oğlunun Naaşını Getiren Askerin Elini Öptü

Yayın: 08.02.2018 21:50
Paylaş:
A+ A-

TSK’nın Afrin bölgesine düzenlediği operasyonda şehit düşen Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Ömer Bilal Akpınar’ın naaşı Safranbolu’ya getirildi.

İlçeye bağlı Emek mahallesinde bulunan anne ve babasının yaşadığı apartmanın önüne getirilen şehit askerin annesi Ülker Akpınar, oğlunun resmini öperek ‘Vatanım sağolsun’ dedi. Yanına gelen silah arkadaşı Ünal Daşdelen’e sarılan acılı anne Ülker Akpınar, “ Ömer’i mi sen mi getirdin yavrum. Allah seni anana babana bağışlasın. Yavrumu bu ellerinle mi getirdin” diyerek askerin ellerini öptü.

TSK’nın Afrin bölgesine düzenlediği operasyonda şehit düşen Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Bilal Akpınar’ın naaşı askeri uçakla Zonguldak Havalimanı’na getirildi. Buradan Karabük Belediyesi’ne ait cenaze aracı ile Karabük’ün Safranbolu ilçesine getirilen şehit Astsubay Akpınar’ı burada Karabük Valisi Kemal Çeber, yakınları ve onlarca vatandaş tarafından karşılandı. Araçtan inen anne Ülker, baba İsmail, kız Kardeşi Beyza Pınar ve 3 aylık eşi komiser yardımcısı Hafize Nur taziye çadırına geçti. Bayan askerin yakasına oğlunun resmi takılan anne Ülker bol bol oğlunun resmin öperek ‘vatanım sağ olsun’ diyerek bayan askere sarıldı. Bu sırada şehit askerin 3 aylık eşi Hafize Nur ise biran olsun eşinin resmini elinden bırakmadı.

“Oğlunu getiren askerin ellerini öptü

Afrin’de oğlunun silah arkadaşı olan Uzman Çavuş Ünal Daşdan’a sarılan acılı anne Ülker Akpınar, “ Sen mi getirdin Ömer’i mi? Allah sana ömür versin. Annene babana bağışlasın. Yavrumu bu ellerinle mi getirdin?” diyerek askerin ellerini öptü.

Anne Ülker, baba İsmail ve kız kardeşi Beyza Pınar ile şehidin 3 aylık eşi ile yakınları cenaze aracına binerek Türk bayrağına sarılı tabuta sarılarak gözyaşlarına boğuldu.

Bu sırada rahatsız olan şehit askerin anneannesi de sedye ile evden indirilerek cenaze aracına getirilerek torununun tabutuna sarılarak gözyaşları döktü.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Koçfinans, Türkiye’nin en iyi işverenleri arasında yer aldı

Anadolu Ajansı
Yayın: 04.05.2024 12:12
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Koçfinans, Great Place To Work tarafından “En İyi İşveren Ödülü”ne layık görüldü.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Koçfinans, Great Place To Work'ün global ölçekteki kriterlere göre hazırladığı ve şirket çalışanlarının değerlendirmesine sunulan anket sonuçlarına göre “En İyi İşveren Ödülü”nün sahibi oldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Koçfinans İnsan, Kültür ve Dönüşüm Lideri Güzide Ulufer, çalışanlarıyla olan ilişkilerini güven, şeffaflık ve samimiyet değerleri çerçevesinde yürüttüklerini belirtti.

İnsan ve kültür stratejilerinin Koçfinans çalışanlarında karşılık bulmasından çok mutlu olduklarını kaydeden Ulufer, “Müşteri odaklı hizmet anlayışıyla müşteri deneyimini maksimum seviyeye çıkarmamızın arkasındaki gücün çalışan bağlılığı olduğunu düşünüyoruz.” ifadelerini kullandı.

Ulufer, Koçfinans'taki her çalışanın kişisel gelişimini ve verimliliğini artırmak amacında olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

“Çalışanlarımız çevik yönetim anlayışını benimsiyor. Tüm şirket genelinde bu anlayışla çalışıyoruz. İnsan ve kültür alanındaki yaklaşımları değerlendiren Great Place To Work gibi prestijli platformlardan ödül almak bizi daha fazlasını yapmak için motive ediyor. Geçtiğimiz yıl aldığımız sertifikamızı bu yıl ödülle taçlandırmak çok kıymetli. Bundan sonraki dönemde de çalışan deneyimine öncelik vermeye, işveren marka imajımızı güçlendirmeye ve yeni yetenekleri bünyemize katmaya devam edeceğiz.”