CHP Heyetinden Hastane Ziyareti

CHP Heyetinden Hastane Ziyareti

Yayın: 13.06.2018 00:32
Paylaş:
A+ A-

CHP İl başkanı Abdullah Çakır, Karabük Milletvekili Adayı Dr.Hüseyin Avni Aksoy ve beraberinde ki partililer Karabük Üniversitesi Eğitim ve Araştırma hastanesini ziyaret etti.

Dr. Aksoy Servislerde yatan hastaları tek tek ziyaret ederek acil şifalar diledikten sonra Hastanede görevli sağlık çalışanları ile bir araya gelerek sağlık çalışanlarının sorunlarını söyleyerek çözüm konusunda gereğinin yapılacağını bildirdi.

Sağlık konusunda kısa bir açıklama yapan Dr. Aksoy, ‘Sağlık camiası son yıllarda Karabük’te büyük sıkıntılar yaşıyor. Doktor sayısı yetersiz, Tıbbi görüntüleme cihazlarında sorun var. Bir MR için aylar sonrasına gün veriliyor. Hastanedeki yatak sayısı azaltılarak insanlarımız Ankara’daki hastanelere mecbur bırakılıyor. En büyük sorun ise acilde yaşanıyor. Karabük’te Kamuya ait tek acil servisin burada olması nedeni ile yaşanan yoğunluk hem vatandaşı hem de sağlık çalışanları çok zor durumlarda bırakıyor. CHP iktidarında Karabük’ün sağlık sorunlarını bir sağlık çalışanı olarak ben çözeceğim. Vatandaşlarımız rahat olsun. 25 Haziran’dan itibaren Karabük’ün Doktor Milletvekili Sağlık sorunlarına el atacak’ dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Yeniçağa’da “Atatürk ve Türk İstiklal Harbi” resim sergisi açıldı

Anadolu Ajansı
Yayın: 01.05.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

BOLU (AA) – Bolu'nun Yeniçağa ilçesinde öğrenciler tarafından hazırlanan “Atatürk ve Türk İstiklal Harbi” resim sergisi açıldı.

Yaşar Çelik Spor Salonu'nda düzenlenen sergide, Atatürk'ü ve Türk İstiklal Harbi mücadelesini anlatan 70 eser yer alıyor.

Serginin açılış törenine, Yeniçağa Kaymakamı Mehmet Kaan Kini, Mengen Kaymakamı Fatih Yıldız, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ekrem Gürel, daire amirleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Törenin ardından davetliler ve öğrenciler sergiyi gezdi.

Sergi, cuma gününe kadar ziyaret edilebilecek.