Eğitim Desteğine Teşekkür Plaketi

Eğitim Desteğine Teşekkür Plaketi

Yayın: 15.08.2018 21:36
Paylaş:
A+ A-

İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun’a kardeş okul Atatürk Ortaokulu yönetimi ve okul aile birliğinden teşekkür plaketi verildi.

Vali Kemal Çeber’in talimatları üzerine hayata geçirilen “Kardeş Okul Projesi” kapsamında; Atatürk Ortaokulu Müdürü Gökhan Berat, Müdür Yardımcısı İrfan Koçak ile Okul Aile Birliği temsilcileri Onur Toker ve İlkay Acar tarafından Genel Sekreter Mehmet Uzun’a Özel İdare olarak eğitime verdikleri destekler adına teşekkür plaketi verildi.

Genel Sekreter Uzun, verilen teşekkür plaketinin kurum olarak kendilerini mutlu ettiğini belirterek; “ Bizlerin en büyük sermayesi genç nesillerimizdir. Hep beraber el ele verip evlatlarımızı geleceğe hazırlamaya çalışıyoruz. Burada da en büyük etken eğitim-öğretim yuvalarımız. Bizlerde Özel İdare olarak kardeş okulumuza elimizden geldiğince destek vermeye çalışıyoruz. İnşallah önümüzdeki eğitim-öğretim yılında da kendilerine gereken desteği vermek için çalışacağız. Teşekkür plaketi içinde kurumum adına hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim” diye konuştu.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Tokat’ta deprem nedeniyle evi ağır hasar görenler konteynere yerleşmeye başladı

Anadolu Ajansı
Yayın: 03.05.2024 04:48
Paylaş:
A+ A-

TOKAT (AA) – Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Sulusaray ilçesinde meydana gelen depremlerde evi ağır hasar görenlerin konteynere yerleşmeye başladığını bildirdi.

Sulusaray'da 18 Nisan'da meydana gelen 4,7 ve 5,6 büyüklüğündeki depremler sonrasında bölgede çalışmalar sürüyor.

Vali Hatipoğlu, AA muhabirine, deprem bölgesine konteyner sevkinin devam ettiğini söyledi.

Konteynerlerin kurulma çalışmalarının da sürdüğünü anlatan Hatipoğlu, “Depremden etkilenen vatandaşlarımız için konteyner kurulum çalışmalarımız hızla devam ediyor. Sulusaray'da, Artova'da, Yeşilyurt'ta konteyner kurulumu tamamlandı. Sulusaray'da 56, Artova'da 16, Yeşilyurt'ta 1 konteyner kurulumu yaptık.” dedi.

Konteynerlerin kurulması işlemini ekiplerin yaptığını belirten Hatipoğlu, “Konteynerlerde toplam 327 vatandaşımız yaşıyor. Sulusaray'da 24, Yeşilyurt'ta 19 konteyner daha kuracağız. Devletimizin tüm imkanları ile vatandaşlarımızın yanındayız.” ifadesini kullandı.