Vali Gürel’e 3 Aralık Dünya Engelliler Günü ziyareti

Vali Gürel’e 3 Aralık Dünya Engelliler Günü ziyareti

Yayın: 03.12.2018 23:56
Paylaş:
A+ A-

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Galip Sökmen, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, Türkiye Sakatlar Derneği Karabük Şube Başkanı Muhittin Yılmaz, Türkiye Özel Eğitim Vakfı Karabük Şube Başkanı Gülsüm Beniç, Yaşama Sevinci Özel Eğitim Okulu Müdürü Yurdaer Uysal, Özel Eğitim Kurumu Öğretmen ve öğrencileri, Vali Fuat Gürel’i ziyaret ettiler.

Her sağlıklı insanın bir engelli adayı olduğunu belirten Vali Fuat Gürel, “Engelli vatandaşlarımıza sahip çıkmak, onların sorunlarının çözümüne katkıda bulunmak ve yaşamlarını kolaylaştırıcı önlemler almak hepimizin ortak sorumluluğudur. Onların sorunlarına karşı göstereceğimiz ilgi ve üreteceğimiz çözümler, insanımıza ve toplumumuza duyduğumuz saygının önemli göstergelerindendir. Engelli kişilerin yaşama sevincini yitirmeden mutlu bir yaşam sürmeleri için çaba göstermek, devlet ve toplum olarak en önemli sorumluluklarımızdan biridir. Sosyal yaşamın bir parçası olmalarının önündeki engelleri azimle, inançla aşan engelli vatandaşlarımızın ve ailelerinin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü tebrik ediyor, tüm engelli vatandaşlarımıza ve ailelerine sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayat diliyorum” diye konuştu.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Giresun’da uyuşturucu operasyonlarında yakalanan 2 kişi tutuklandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 03.05.2024 04:24
Paylaş:
A+ A-

GİRESUN (AA) – Giresun'un Bulancak ilçesinde uyuşturucu madde ile mücadele kapsamındaki operasyonlarda yakalanan 2 şüpheli tutuklandı.

İlçenin Kalegüney köyünde, KOM Şube Müdürlüğü, İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Bulancak İlçe Jandarma Komutanlığınca ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda D.K. gözaltına alındı.

Şüphelinin evi ve çevresinde yapılan aramalarda 992 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen D.K,çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

İlçenin Bulancak Mahallesi'nde ikamet eden M.K. ve T.O.O. jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda gözaltına alındı.

Zanlıların evlerinde yapılan aramalarda çeşitli miktarlarda sentetik uyuşturucu ile uyuşturucu yapımında kullanılan maddeler ele geçirildi.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden M.K. tutuklandı, T.O.O. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.