Bölgenin Sesi Gazetesi

Yayın: 07.12.2018 20:21
Paylaş:
A+ A-

Karabük merkezli 7 ilde FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda adliyeye sevk edilen 5 askerden 3’ü daha tutuklandı.

Karabük Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, FETÖ/PDY silahlı terör örgütüyle mücadele kapsamında Karabük merkezli, İstanbul, Ankara, Antalya, Edirne, Malatya ve Bolu’da düzenlediği eş zamanlı operasyonda örgütün mahrem askeri yapılanmasına mensup muvazzaf askerlerden ankesörlü telefonla ardışık olarak arandıkları tespit edilen Ökkeş Y., Osman Hulusi A., Özgür Ç., Emre B., Salih Sefa A., Ö.F.S., Mustafa A., Nadi D., Erdoğan.Ç. ve F.Ç. isimli toplam 10 şüpheliyi gözaltına aldı.

Adliyeye sevk edilen Emre B., Erdoğan Ç. ve Nafi D. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, F.Ç ile Ö.F.S. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

10 askerden 7’si tutuklandı

FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 10 askerden 7’si tutuklanırken 3’ü adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

CHP Genel Başkanı Özel, Erbaa’daki patlamayla ilgili Tokat Valisi Hatipoğlu’ndan bilgi aldı

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.05.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

ANKARA (AA) – CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Erbaa ilçesinde bir bağ evindeki patlamaya ilişkin Tokat Valisi Numan Hatipoğlu'ndan bilgi aldı.

CHP'den yapılan açıklamaya göre, Özel, Erbaa'daki bir bağ evinde 5'i jandarma 7 kişinin yaralandığı patlamanın ardından Tokat Valisi Hatipoğlu ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Sabri Küyük ile telefonda görüştü.

Olay ve yaralıların sağlık durumları hakkında bilgi alan Özel, partisinin Tokat Milletvekili Kadim Durmaz'ı süreci takip etmesi için görevlendirdi.