Bölgenin Sesi Gazetesi

Yayın: 08.01.2019 21:10
Paylaş:
A+ A-

KARDEMİR A.Ş Yenişehir bölgesinde bulunan eski sosyal tesislerinin restorasyon çalışmalarına kısa süre içinde başlatacağı haber veriliyor.

Konu ile ilgili eski Mühendisler Kulübünü de Demir Çelik Müzesi ve sosyal tesisleriyle birlikte kütüphane olarak restore edileceği ve bu sayede hem Safranbolu’ya gelen yerli ve yabancı turistleri Karabük’e çekilmiş, hem de, üniversite öğrencileri için kitap okuyup ders çalışabilecekleri ve sosyal faaliyetlerini gerçekleştirebilecekleri alternatif bir tesisi Karabük’e kazandırılacağı belirtiliyor.

Yine Yenişehir bölgesinde bulunan Yenişehir sinemasının da restore edilerek tekrar Karabüklülerin hizmetine sokulması konusunda çalışmaların yakın bir gelecekte başlayacağı gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Yenişehir bölgesindeki atıl binaları yeniden toplum yararına sunacak olması başta Karabük esnafları olmak üzere tüm kentte büyük sevinç yarattı.

Karabük Üniversitesinin büyüyüp gelişmesine de yıllar içerisinde büyük katkılar sunan Kardemir’in, hem kendi tesislerini değerlendirirken hem de sosyal sorumluluk olarak kent ekonomisine katkı sağlayacak faaliyetlerde bulunmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren çok sayıda esnaf, şimdiden planlanan projelerin bir ay evvel hayata geçmesini beklemeye başladı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Trabzonspor, Samsunspor maçı hazırlıklarına başladı

Anadolu Ajansı
Yayın: 02.05.2024 20:48
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında 4 Mayıs Cumartesi günü deplasmanda Yılport Samsunspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamaya göre, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, dinamik ısınma çalışmasıyla başladı. 5'e 2 ile pas çalışmasıyla devam eden idman, geniş alan oyun çalışmasıyla tamamlandı.

Trabzonspor, yarın yapacağı antrenmanla çalışmalarını sürdürecek.