KBÜ Hastanesine Yanık Ünitesi Kuruluyor

KBÜ Hastanesine Yanık Ünitesi Kuruluyor

Yayın: 20.01.2019 20:39
Paylaş:
A+ A-

Karabük Üniversitesi Eğitim ve Araştırma hastanesi bünyesinde orta dereceli yanık ünitesi kurulma çalışmaları sürdürülüyor.

Konu ile ilgili alınan bilgiye göre,Karabük Üniversitesi Eğitim ve Araştırma hastanesi bünyesinde KARDEMİR A.Ş başta olmak üzere,Çağ-Çelik-Mescier gibi Karabük Ticaret ve Sanayi Odasına kayıtlı bazı sanayi kuruluşlarının desteği ile 5 odalı,bir tanesi çocuk olmak üzere 8 yataklı olarak planlanan yanık ünitesinin kurulma aşamasının tamamlanmak üzere olduğu ve yakın bir süre içinde faaliyete geçeceği bildirildi.

Özellikle Karabük’ün sanayi kenti olması sebebiyle böyle bir ünitenin kurulmasının ilgili çevrelerce olumlu bir gelişme olarak değerlendirildiği ve aynı zamanda yanık ünitesinin Batı Karadeniz bölgesinde tek olacağı da gelen bilgiler arasında yer aldı.

2 kişi görüş bildirdi

  1. Önemli degil

    emegi gecenlere gercekten tesekkurler. boyle bir birimin kurulmasi sehrimiz icin buyuk nimet. turkiyede az olan bir saglik birimi. boyle haberler duymak istiyoruz. bos vaatler degil.

  2. Gönderen

    Hah! İşte böyle…
    32 milyon liraya neler yapılabilirdi kimbilir?
    Top peşinde savrulan 32 milyon liraya yazık oldu…

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te otomobilin motor kısmına sıkışan kedi yavrusu kurtarıldı

Yayın: 04.05.2024 13:11
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te otomobilin motor kısmına sıkışan kedi yavrusu kurtarıldı.

Yeşil Mahalle Atatürk Bulvarı’nda seyreden Sude Öztoprak, otomobilinden kedi sesi geldiğini fark etti. Bunun üzerine Öztoprak, aracını yol kenarındaki lastik tamir dükkanına götürdü. Aracın motor kısmına sıkıştığı belirlenen kedi yavrusu, iş yeri çalışanları tarafından kurtarıldı. Daha sonra kedi yavrusuna mama verildi.

Haber videosu için TIKLAYINIZ!