Çankaya Belediyesinden CHP Adayına Tam Destek

Çankaya Belediyesinden CHP Adayına Tam Destek

Yayın: 21.01.2019 21:20
Paylaş:
A+ A-

CHP Safranbolu Belediye başkan Adayı Mimar Elif Köse seçim projelerini tanıtım toplantısı için çalışmalar yapıyor.

Safranbolu’da güzel ve yeni projelerle yapacağı hizmetleri bir toplantıyla anlatacak olan Elif Köse geçtiğimiz günlerde Çankaya belediyesinden gelen teknik ekiple Safranbolu’da çalışmalar yaptığını belirtti. CHP’nin seçimlerde oldukça iddialı olan belediye başkan adayı Elif Köse Çankaya belediyesinden tam destek aldıklarını belirterek şunları söyledi;

“Yaşadığım bu kente hayal ettiğim ve başkan olduğum zamanda uygulayabileceğim ayakları yere basan projelerim var. Kentin sorunlarını ve yapılması gerekenleri biliyorum. Bu konuda Çankaya Belediyesinin dolayısı ile belediye başkanı Alper Taşdelen’e desteğinden dolayı teşekkür ederim. Safranbolu’da misafirlerimizle birlikte bir saha çalışması gerçekleştirdik. Yakın bir zamanda bu projelerimizi ve yapacaklarımızı halkımız ile paylaşacağım. Yapılamayacak hiçbir projemiz olmayacak. Korumanın başkenti dediğimiz Safranbolu’da öncelikli bu koruma bilinci en büyük önceliğimizdir. Bugün Safranbolu’yu böylesine güzel bir tarihi kent yapan bu koruma bilincidir. Koruma bölgesi içinde yer alan projelerimiz kurulun da kabul edebileceği niteliktedir. Benim Safranbolu’ya hassasiyetim mesleğimden dolayı farklı bir noktadadır. Kentimizin geleceğine ışık tutacak, esnafımızı, vatandaşımıza yani insana odaklı projelerimin yanında hemen yapılabilecek ama Safranbolu için düzenlemelerimiz olacak” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Akçakoca’da otelin deposunda çıkan yangın söndürüldü

Anadolu Ajansı
Yayın: 02.05.2024 04:48
Paylaş:
A+ A-

DÜZCE (AA) – Düzce'nin Akçakoca ilçesinde otelin deposunda çıkan yangın hasara neden oldu.

Osmaniye Mahallesi Çuhallı mevkisinde bulunan 6 katlı otelin bodrum katındaki deposunda bilinmeyen nedenle yangın çıktı.

Çalışanların ihbarı üzerine bölgeye itfaiye sevk edildi.

Ekiplerce söndürülen yangında depoda hasar oluştu.