Üzerine Tomruk Düşen İşçi Ölümden Döndü

Üzerine Tomruk Düşen İşçi Ölümden Döndü

Yayın: 06.03.2019 23:13
Paylaş:
A+ A-

Karabük’ün Yenice ilçesinde üzerine tomruk devrilen bir işçi ölümden döndü.

Edinilen bilgiye göre, olay Yenice ilçesinde bulunan Değirmenönü tomruk deposunda meydana geldi. İddiaya göre kamyonda yüklü tomrukların boşaltılması için araçtaki palaskayı çözen Fikri İncebacak isimli işçi üzerine devrilen tomruğun altında kaldı. Tomruğun altında kalan gencin imdadına arkadaşları yetişti. Bir anlık refleksle kendini geri atan işçi ölümden dönerken kazayı bacaklarında meydana gelen kırıklarla atlattı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve 112 ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı işçi Yenice Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Hastanede tedavisi devam eden işçinin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’ten kısa kısa

Anadolu Ajansı
Yayın: 28.04.2024 08:00
Paylaş:
A+ A-

KARABÜK (AA) – Karabük Üniversitesi (KBÜ) personel ve öğrencilerine yönelik “Afet ve Acil Durum Yönetimi Farkındalık Eğitimi” gerçekleştirildi.

Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, KBÜ Stratejik İlişkiler ve İmaj Geliştirme Kulübü tarafından 15 Temmuz Şehitler Konferans Salonu'nda düzenlenen programa katılan AFAD İl Müdürü Gazanfer Erbay, alınması gereken önlemler ve uygulanması gereken prosedürleri anlattı.

Akademik, idari personel ve öğrencilere yönelik gerçekleştirilen eğitimde, afet ve acil durumun tanımından bahsedildi.

Afet bilinci oluşturmayı amaçlayan eğitimde, afetlerin doğası, hazırlık önlemleri, acil durum planları ve toplumun afetlere karşı nasıl tepki vereceği gibi konular ele alındı.

– Gazetecilerden, Türker İnanoğlu İletişim Fakültesi'ne ziyaret

Karabük'te görevli yerel ve ulusal basın mensupları, Karabük Üniversitesi (KBÜ) Türker İnanoğlu İletişim Fakültesi'ni ziyaret etti.

Ziyarette, öğrencilerin stajı ile ihtiyaca yönelik nitelikli personel yetiştirilmesi konularında yerel medyanın beklentileri ve fakülte ile medya kuruluşları arasında yapılabilecek işbirlikleri görüşüldü.

Burada konuşan Türker İnanoğlu İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Mustafa İnce, kentte görevli yerel ve ulusal basın mensupları için sertifikalı eğitim programı düzenleyeceklerini belirtti.

İnce, Türker İnanoğlu anısına 17 Mayıs'ta anma töreni yapacaklarını kaydetti.

Ziyarette, Türker İnanoğlu İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatih Bayram, Türker İnanoğlu İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mevlüt Can Koçak ve Fakülte Sekreteri Hayati Demir de yer aldı.