“Karabükspor Konusu, Adalet ve İçişleri Bakanlarına Sorulmalı..”

“Karabükspor Konusu, Adalet ve İçişleri Bakanlarına Sorulmalı..”

Yayın: 10.03.2019 20:52
Paylaş:
A+ A-

Divan Başkanlığı görevine,Karabük Belediyesi ve KARABÜKSPOR eski Başkanlarından Dursun Altıparmak’ın getirildiği,KARABÜKSPOR Kongresi geçtiğimiz cumartesi günü yapıldı.Kongre de söz alan Karabük Eski Milletvekili Mustafa Eren “ Karabük’ün ortak değeri olan KARABÜKSPOR’U bu hale getirenler hakkında ne işlem yapıldı.Hukuk bu olay için neler yapıyor,bunları Karabük Milletvekillerinin ADALET ve İÇİŞLERİ Bakanlarına sorması,TBMM’NE soru önergesi vermesi gerekir.Baktığınızda Siyasetçilerden hiçbirisi Kongreye bile gelmemişler..” anlamında bir konuşma yaptı.

Hikmet Feridun Tankut Başkanlığı zamanında,büyük bir bataklığın içine yuvarlanan KARABÜKSPOR’UN,geçtiğimiz cumartesi günü yapılan Kongresine az sayıda katılım olurken,Divan Başkanlığı görevine getirilen,Karabük Belediyesi ve KARABÜKSPOR Eski Başkanlarından Dursun Altıparmak “1978 Yılından bu yana içinde olduğum KARABÜKSPOR’UN bu durumda olması insanın içini acıtıyor.Gerek Yönetim Kurulu Üyeliğim,gerekse Kulüp Başkanlığım döneminde çok dar imkanlarla hizmet vermeye gayret ettiğim KARABÜKSPOR’U içine düştüğü bu durumdan çekip/çıkartmak hepimizin görevi..” şeklinde görüşler dile getirdi.

KARABÜKSPOR Kongresi’nde duygusal bir konuşma yapan Karabük Eski Milletvekili Mustafa Eren ise “ Siyasetçiler,son zamanlarda ya düğün ya da cenazelere gidiyorlar.Şu salonun durumuna baktığınızda düğünümüz var demek mümkün değil.Siyasetçilerin Karabük’ün ortak değeri olan KARABÜKSPOR’UN Kongreye katılmayışları hiç hoş değil.Burada Mali Bilançolar okunuyor,arkadaşlar ben KARABÜKSPOR’U bu hale düşürenlerden hesap sorulup/sorulmadığını merak ediyorum.Karabük Milletvekilleri KARABÜKSPOR’UN durumunu ADALET ve İÇİŞLERİ Bakanları’na TBMM’YE verecekleri bir önerge ile neden sormuyorlar..” anlamında bir konuşma yaptı..

Daha sonra Konuşan Adnan Yüce “Bırakın Başkan Adaylığını,Yönetim Listesi sunmayı bu Kulüp Kayyuma gitsin,bir an önce ne olacaksa Kayyum Heyeti eli ile olsun..” derken,KARABÜKSPOR Eski Yöneticilerinden Seyit Ahmet Karabacak “Ben O Yönetimlerde bulundum.Lütfen hukuk KARABÜKSPOR’U batağa sürükleyenlerden hesap sorsun..” temennilerinde bulundu,daha sonra Oğuz Ovacık’ta “Kayyuma gidilsin..” talebinde bulundu..

Bu arada UEFA’DAN gelen 319 bin EURO konusunda tartışmalar yaşandı ve bu paranın Hukuka gideceği konusunda da çeşitli görüşler dile getirilerek Kongre sona erdi.

Yorumlar

  1. Anti Şaibe

    Çarpıtmayın Dursun Bey. Kardemir Karabüksporu soracağınız tek adres YOLBULANlardır.Buyrun sorun!… güya siyaset yapıyorsunuz.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Trabzon’da üniversite öğrencilerini darbeden 2 minibüs sürücüsü gözaltına alındı

Anadolu Ajansı
Yayın: 03.05.2024 20:48
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Trabzon'da fakülteye gitmek için servis kiralayan üniversite öğrencilerini darbeden 2 minibüs sürücüsü gözaltına alındı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Sürmene ilçesindeki Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesi Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümü öğrencilerinin minibüslerde yer bulamadıkları için servis kiraladıkları ifade edildi.

Servisin önünün minibüs sürücüleri tarafından kesilerek servis şoförü ve öğrencilerin tehdit ve hakarete uğradıkları, darbedildikleri yönünde sosyal medyada haberler yer aldığı belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

“Haberlerle ilgili olarak servis şoförü ve darbedilen öğrencilerin şikayetleri üzerine şüpheliler Ö.D, K.D, H.S. ve S.Y. hakkında Cumhuriyet savcısının talimatıyla başlatılan tahkikat neticesinde şüpheliler Ö.D. ve K.D. gözaltına alınmıştır. Mezkur olayla ilgili Valiliğimizce de çok yönlü inceleme başlatılmıştır.”

KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı da sosyal medya hesabından olay sırasında çekilen video ve yaralanan öğrencinin fotoğrafını paylaşarak, “Öğrencilerimize yapılan bu saldırganlığı şiddetle kınıyor, bu konuda her türlü önlemin alınacağının bilinmesini istiyorum. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da her zaman evlatlarımızın yanındayız.” ifadesini kullandı.