Başkan Köse, Öğle Yemeğinde İşçilerle Buluştu

Başkan Köse, Öğle Yemeğinde İşçilerle Buluştu

Yayın: 17.04.2019 20:08
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Fen İşleri Müdürlüğüne Bağlı Şantiye Şefliğinde görev yapan işçilerle bir araya geldi.

Verilen yemeğin ardından konuşan Başkan Köse, görevi devraldığı günden itibaren bazı söylentilerin kulaktan kulağa yayıldığını, bunun kendisini oldukça rahatsız ettiğini ifade ederken; “ Değerli mesai arkadaşlarım, hepimiz Safranbolu’ya hizmet edebilmek amacı ile buradayız. İşten çıkarma, görev değişikliği gibi bazı asılsız söylentilerin çıktığını duymaktayız. Bu tür söylentileri kaile almamanızı istirham ediyorum. Tüm personelimiz işlerine aynı şekilde devam edecekler. Amacımız insanımızı işsiz bırakmak değil aksine daha rahat bir şekilde çalışmalarını sağlayarak bizlere miras olan ilçemize ve halkımıza en iyi, en kaliteli hizmeti verebilmektir. Hepinize çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum” dedi.

Konuşmanın ardından işçilerle bir süre daha sohbet eden Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Fen İşleri Müdürü Celal Cingöz’den devam eden çalışmalar ve projeler hakkında bilgi aldı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Tokat’ta deprem nedeniyle evi ağır hasar görenler konteynere yerleşmeye başladı

Anadolu Ajansı
Yayın: 03.05.2024 04:48
Paylaş:
A+ A-

TOKAT (AA) – Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Sulusaray ilçesinde meydana gelen depremlerde evi ağır hasar görenlerin konteynere yerleşmeye başladığını bildirdi.

Sulusaray'da 18 Nisan'da meydana gelen 4,7 ve 5,6 büyüklüğündeki depremler sonrasında bölgede çalışmalar sürüyor.

Vali Hatipoğlu, AA muhabirine, deprem bölgesine konteyner sevkinin devam ettiğini söyledi.

Konteynerlerin kurulma çalışmalarının da sürdüğünü anlatan Hatipoğlu, “Depremden etkilenen vatandaşlarımız için konteyner kurulum çalışmalarımız hızla devam ediyor. Sulusaray'da, Artova'da, Yeşilyurt'ta konteyner kurulumu tamamlandı. Sulusaray'da 56, Artova'da 16, Yeşilyurt'ta 1 konteyner kurulumu yaptık.” dedi.

Konteynerlerin kurulması işlemini ekiplerin yaptığını belirten Hatipoğlu, “Konteynerlerde toplam 327 vatandaşımız yaşıyor. Sulusaray'da 24, Yeşilyurt'ta 19 konteyner daha kuracağız. Devletimizin tüm imkanları ile vatandaşlarımızın yanındayız.” ifadesini kullandı.