Vali Fuat Gürel Kılavuzlarda Örtüaltı Üreticileri ile Bir Arada

Vali Fuat Gürel Kılavuzlarda Örtüaltı Üreticileri ile Bir Arada

Yayın: 21.04.2019 21:47
Paylaş:
A+ A-

Karabük Valisi Fuat Gürel başkanlığında her hafta yapılan Halk Günü programları bu hafta da Kılavuzlar da devam etti. İl Tarım ve Orman Müdürü Çetin Ayvalık, kurum müdürleri ve temsilcilerinin katıldığı toplantıda muhtar ve mahalle halkı hazır bulundu.

Tarımsal faaliyetler açısından özellikle örtü altı yetiştiriciliğinin en etkin olduğu mahallelerden birisi olan Kılavuzlarda mahalle sakinlerinin istek ve önerilerini dinleyen Vali Fuat Gürel ve beraberindekiler daha sonra seraları gezdiler. Sera gezilerinde biyolojik mücadele ve üretim teknikleri ile ilgili bilgiler verildi.

İl Müdürü Çetin Ayvalık “Sayın Valimiz Fuat Gürel Başkanlığındaki bu gezilerin önemi çok büyük. Devlet olarak üreticimizin yanında olduğumuzu ve onların sorunları ile birebir ilgilenerek sorunlara yerinde çözüm bulma gayreti içinde olduğumuzu her fırsatta hissettiriyoruz. Üreticimiz çiftçimiz bizim için çok kıymetli İl Müdürlüğümüz olarak gerekli teknik destek başta olmak üzere tüm süreçte yanlarındayız” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te uyuşturucu operasyonlarında yakalanan 5 şüpheliye adli işlem

Yayın: 06.05.2024 21:52
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında gözaltına alınan 5 zanlı hakkında adli işlem yapıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 27 Nisan-5 Mayıs’ta uyuşturucu veya uyarıcı madde temin ve ticaretinin önlenmesine yönelik çalışma yürüttü.

İl merkezi ve Safranbolu ilçesinde düzenlenen 4 ayrı operasyonda üzerlerinde, iş yerlerinde, evlerinde ve araçlarında uyuşturucu ele geçirilen 5 şüpheli yakalandı.

Zanlılar hakkında, “uyuşturucu veya uyarıcı madde bulundurmak ve kullanmak” suçundan adli işlem yapıldı.