Milletvekili Baltacı’dan Başkan Köse’ye Hayırlı Olsun Ziyareti

Milletvekili Baltacı’dan Başkan Köse’ye Hayırlı Olsun Ziyareti

Yayın: 13.05.2019 20:46
Paylaş:
A+ A-

Cumhuriyet Halk Partisi Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı, beraberinde Kastamonu İl Başkanı Hikmet Erbilgin ile birlikte Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

CHP Karabük İl Başkanı Abdullah Çakır’ında hazır bulunduğu ziyarette konuşan Baltacı, “Safranbolu gibi ülkemizin hem tarihi hem de turistik açıdan önemli bir kentinde bir bayan belediye başkanı görmekten büyük utluluk duyduğunu, bununla beraber büyük başarılara imza atacağından hiç bir şüphesi olmadığını söyledi.”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Elif Köse ise, “ Sayın Milletvekilimiz ve İl Başkanımıza nazik ziyaretlerinden ve iltifatlarından ötürü teşekkür ediyorum. Amacımız bu güzel kente en kaliteli ve en iyi hizmeti sunabilmek. Bunu da kendilerine inanan Safranbolulu vatandaşlarla birlikte başaracağımıza inanıyorum” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Enkazdan çıkarılan yaşlı adama kendi botunu giydiren itfaiye eri Aydın son yolculuğuna uğurlandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 05.05.2024 16:36
Paylaş:
A+ A-

AMASYA (AA) – Kahramanmaraş'taki depremde yıkılan Mis Apartmanı'nın enkazından çıkardıkları yaşlı adama yalın ayak olduğunu görünce kendi botlarını giydirmesiyle tanınan ve evinde ölü bulunan itfaiye eri Kürşat Aydın'ın cenazesi, memleketi Amasya'nın Merzifon ilçesinde toprağa verildi.

Atakum ilçesi Yenimahalle Mahallesi'ndeki bir apartman dairesinde ikamet eden 43 yaşındaki Aydın, dün banyoda eşi tarafından hareketsiz bulunmuş, eve gelen sağlık ekiplerince yapılan muayenede Aydın'ın öldüğü belirlenmişti.

Merzifon Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünde görevli itfaiye eri Kürşat Aydın için öğle vakti Kara Mustafa Paşa Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi.

Burada kılınan cenaze namazının ardından Aydın için Merzifon Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünde de tören gerçekleştirildi.

Törene Aydın'ın ailesi ve yakınlarının yanı sıra Amasya Belediye Başkanı Turgay Sevindi, Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı, Garnizon Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Mete Kuş, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Kargı, burada yaptığı konuşmada, Aydın'ı talihsiz bir kaza sonucu kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek, ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileğinde bulundu.

Aydın'ın cenazesi daha sonra Muşruf köyündeki aile mezarlığında defnedildi.