Kaymakam Akköz Köy Ziyaretleri Sürdürüyor

Kaymakam Akköz Köy Ziyaretleri Sürdürüyor

Yayın: 25.06.2019 22:57
Paylaş:
A+ A-

Eskipazar Kaymakamı Muhammed Burak Akköz İlçe köylerini tanımak, vatandaşların her türlü talep ve şikâyetlerini birebir dinleyip, çözüm yolları bulmak ve sorunları yerinde incelemek amacıyla program dahilinde başladığı köy ziyaretlerine Hanköy, Üçevler, Karaören, Doğancılar, Deresemail, Başpınar, Karahasanlar, Köyceğiz, Babalar ve Kulat köyleriyle devam etti.

Köy muhtarları ve vatandaşlarla bir araya gelen Eskipazar Kaymakamı Sayın Muhammed Burak Akköz vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

Sorun ve talepler doğrultusunda yerinde incelemelerde bulundu.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Rize’de “11. Yeşilay Bisiklet Turu” düzenlendi

Anadolu Ajansı
Yayın: 06.05.2024 08:36
Paylaş:
A+ A-

RİZE (AA) – Rize'de “Sağlıklı yaşamın keyfini birlikte sürelim” sloganıyla bisiklet turu düzenledi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Türkiye Bisiklet Federasyonu işbirliğiyle Türkiye'de eş zamanlı düzenlenen Yeşilay Bisiklet Turu'na, yağmura rağmen yaklaşık 100 bisiklet tutkunu katıldı.

Yeşilay Derneği Rize Şube Başkanı Selçuk Beşikçi, AA muhabirine, yağmura rağmen güzel bir katılım olduğunu belirterek, “Güzel bir etkinlik oldu. Parkur biraz uzundu. Gencinden yaşlısına kadar herkes buradaydı. Çok mutluyuz. Katılan herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Ramazan Öztürk ise sporun içerisine her ailedeki çocukların en azından bir branşa veya spor dalına gitmesini istediklerini söyledi.

15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'ndan başlayan tur, Atatürk ve Cumhuriyet caddelerini takiben Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı'nın bulunduğu noktadan sahil dolgu alanı atletizm pistinde sona erdi.

Etkinlik sonunda katılımcılara ÇAYKUR çayı ikram edildi.