Bağlar’da Su Arkları Aslına Uygun Olarak Restore edilecek

Bağlar’da Su Arkları Aslına Uygun Olarak Restore edilecek

Yayın: 10.10.2019 22:16
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu Bağlar Bölgesinde geleneksel kültürümüzün ve tarihin ayrılmaz bir parçası olan su arkları aslına uygun bir şekilde restore edilecek.

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’nin talimatı ile başlatılan çalışmaların kısa sürede tamamlanması bekleniyor.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, rutin belediye hizmetlerimizin yanı sıra tarihimize ve kültürümüze de saygı duyarak korumaya devam ediyoruz. Bu bağlamda Belediyemiz İmar ve Şehircilik Müdürlüğümüz ile Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü Teknik ekibimiz tarafından çeşitli nedenlerle işlevini yitirmiş olan su kanallarının bölgeye yeniden kazandırılmasına yönelik Sulama Projesi çalışmaları başlatılmıştır” dedi.

Başkan Köse şöyle devam etti; “ Koruma Kurulu tarafından daha önce de hakkında çeşitli kararlar da bulunan konu üzerinde Belediyemiz, Tarih ve Kültürel değerlerin korunması ve aslına uygun şekilde yaşatılmasına yönelik çalışmaları titizlikle yürütmektedir.”

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Vali Yavuz’dan İl Genel Meclisi’ne İade-i Ziyaret

Yayın: 03.05.2024 10:10
Paylaş:
A+ A-

Karabük Valisi  Mustafa Yavuz, İl Genel Meclisi üyelerine iade-i ziyaret gerçekleştirdi.

İl Özel İdare binasında gerçekleşen ziyarette; Vali Mustafa Yavuz, Meclis Başkanı Ahmet Sözen ve meclis üyeleri eşliğinde, ilde yürütülen ve hayata geçirilmesi planlanan yatırımlarla ilgili fikir alış verişinde bulundu.

Vali Mustafa Yavuz, 2024 yerel seçimlerinin ardından yeni oluşan İl Genel Meclisi’ne hayırlı olsun dileklerini iletti.

Yeni dönemde hep birlikte Karabük’ün gelişip kalkınması için çalışmalar yapılacağına inandığını dile getiren Vali Mustafa Yavuz; Meclis Toplantısından önce İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Sözen’i ziyaret ederek, kendisine hayırlı olsun dileklerini iletti.