Rektör Polat’ın 10 Kasım mesajı

Rektör Polat’ın 10 Kasım mesajı

Yayın: 08.11.2019 21:44
Paylaş:
A+ A-

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, “10 Kasım Atatürk’ü Anma ve Atatürk Haftası” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Prof. Dr. Refik Polat mesajında şu ifadelere yer verdi:

 “Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Türk milletini vatan sevgisi etrafında kenetleyip Kurtuluş Savaşını başlatmış ve bunun sonucunda Türkiye Cumhuriyeti’ni kurmuştur. Bugün bizler vatan topraklarında hür yaşamamızın, Kurtuluş Savaşı sırasında verilen büyük mücadeleye borçlu olduğumuzun her zaman bilincinde olmalıyız.  Bu duygu ve düşüncelerle, ebediyete irtihalinin 81. yılında ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve rahmetle anıyorum.”

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Artvin’de çocuğa cinsel istismar suçundan aranan kadın hükümlü yakalandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 04.05.2024 21:18
Paylaş:
A+ A-

ARTVİN (AA) – Artvin'de, çocuğun nitelikli cinsel istismarı suçundan aranan kadın hükümlü yakalandı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, İI Jandarma Komutanlığı, Hopa İlçe Jandarma Komutanlığı ve Jandarma Suç Araştırma Timi, “12 yaşını tamamlamamış çocuğun nitelikli cinsel istismarı” suçundan 8 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan S.Ü'nün yakalanması için müşterek çalışma yürüttü.

Ekipler, “hayasızca hareketlerde bulunma”, “bir kimseyi fuhşa teşvik etmek, fuhuş yaptırmak, fuhşa aracılık etmek veya yer temin etmek” suçlarından 6 kaydı da olan 46 yaşındaki S.Ü'yü yakaladı.

S.Ü, jandarma ve adliyedeki işlemlerin ardından Artvin Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na teslim edildi.

Açıklamada, İl Jandarma Komutanlığının sokakların suçlulardan arındırılması ve vatandaşın güvenliği için çalışmalara devam ettiği kaydedildi.