Girişimcilere KOSGEB’den Yeni Kredi Programı

Girişimcilere KOSGEB’den Yeni Kredi Programı

Yayın: 14.11.2019 21:31
Paylaş:
A+ A-

KOSGEB’in Girişimcilik Destek Programlarından Yararlanan ve ya Yararlanmayı Planlayan Girişimcilere, 50.000 TL’ye Kadar Yeni Kredi Programı Başlatılıyor. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank Yaptığı Açıklamada ‘’İlk Defa Uygulanacak Bu Mekanizmayla, 50 Bin Liraya Kadar Alınan Kredinin 10 Puanlık Finansman Maliyetini KOSGEB Karşılayacak.” dedi.

Programdan Yararlanmak İsteyen Girişimcinin Genç, Kadın, Engelli, Gazi veya Şehit Yakını Olması Durumunda 50 Bin Liralık Limit 70 Bin Liraya Çıkacak. Kredinin Teminatını İse Kredi Garanti Fonu Verecektir. Girişimciler Sadece Anapara ve Çok Cüzi Miktarda Bir Faiz Ödemesi Yapmış Olacaktır. KOSGEB’in Anlaşmalı Olduğu 10 Bankadan Kredi Kullanılabilecektir. KOSGEB Desteği İle İşini Kurmuş Faal İşletmeler, İşletme Kredisi ve ya Makine Teçhizat Kredisi Alabilecekler. 12 Aylık Vade Süresince Sadece Anapara ve 3.75 Puanlık Faiz Ödemesi Yapacak Olan Girişimciler, 3 Yıl İçerisinde Limitlerini Geçmeden Bu Destekten Yararlanabilecek.

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Artvin’de çocuğa cinsel istismar suçundan aranan kadın hükümlü yakalandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 04.05.2024 21:18
Paylaş:
A+ A-

ARTVİN (AA) – Artvin'de, çocuğun nitelikli cinsel istismarı suçundan aranan kadın hükümlü yakalandı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, İI Jandarma Komutanlığı, Hopa İlçe Jandarma Komutanlığı ve Jandarma Suç Araştırma Timi, “12 yaşını tamamlamamış çocuğun nitelikli cinsel istismarı” suçundan 8 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan S.Ü'nün yakalanması için müşterek çalışma yürüttü.

Ekipler, “hayasızca hareketlerde bulunma”, “bir kimseyi fuhşa teşvik etmek, fuhuş yaptırmak, fuhşa aracılık etmek veya yer temin etmek” suçlarından 6 kaydı da olan 46 yaşındaki S.Ü'yü yakaladı.

S.Ü, jandarma ve adliyedeki işlemlerin ardından Artvin Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na teslim edildi.

Açıklamada, İl Jandarma Komutanlığının sokakların suçlulardan arındırılması ve vatandaşın güvenliği için çalışmalara devam ettiği kaydedildi.