Karabük’te Öğretmenler Günü Sergisi

Karabük’te Öğretmenler Günü Sergisi

Yayın: 22.11.2019 07:59
Paylaş:
A+ A-

24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında ortaokul ve lise öğrencilerin yaptığı resimlerin sergisi açıldı.
24 Kasım Öğretmenler Günü ile ilgili ortaokul ve lise öğrencileri arasında düzenlenen resim yarışmasında dereceye giren ve Cumhuriyet Anadolu Lisesi’nin yine aynı etkinlik kapsamında okulunda düzenlemiş olduğu atölye çalışmasında hazırlanan resimler alışveriş sergilenerek Karabük halkının beğenisine sunuldu.
Sergi açılışına, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu beraberinde Müdür YardımcıSI Turgut Acarlı, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Serginin açılışını gerçekleştiren Vargeloğlu, sergi alanını gezerek öğrencilerden yaptıkları resimler hakkında bilgi aldı ve öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Artvin’de çocuğa cinsel istismar suçundan aranan kadın hükümlü yakalandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 04.05.2024 21:18
Paylaş:
A+ A-

ARTVİN (AA) – Artvin'de, çocuğun nitelikli cinsel istismarı suçundan aranan kadın hükümlü yakalandı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, İI Jandarma Komutanlığı, Hopa İlçe Jandarma Komutanlığı ve Jandarma Suç Araştırma Timi, “12 yaşını tamamlamamış çocuğun nitelikli cinsel istismarı” suçundan 8 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan S.Ü'nün yakalanması için müşterek çalışma yürüttü.

Ekipler, “hayasızca hareketlerde bulunma”, “bir kimseyi fuhşa teşvik etmek, fuhuş yaptırmak, fuhşa aracılık etmek veya yer temin etmek” suçlarından 6 kaydı da olan 46 yaşındaki S.Ü'yü yakaladı.

S.Ü, jandarma ve adliyedeki işlemlerin ardından Artvin Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na teslim edildi.

Açıklamada, İl Jandarma Komutanlığının sokakların suçlulardan arındırılması ve vatandaşın güvenliği için çalışmalara devam ettiği kaydedildi.