Perşembe Pazarında Denetim

Perşembe Pazarında Denetim

Yayın: 16.01.2020 19:40
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından Perşembe Pazarında denetim yapıldı.

Safranbolulu vatandaşlarımızın temel gıda maddelerini sağlıklı bir şekilde, gönül rahatlığı ile tüketebilmeleri için denetimlerini aralıksız sürdüren Zabıta Müdürlüğü ekipleri Pazar yerinde de sık sık denetim yapmaya devam ediyor.

Müdürlükten yapılan açıklamada; “ Gerçekleştirdiğimiz denetimlerde pazar tezgahlarının düzeni, sebze ve meyvelerin uygun şartlarda satılıp, satılmadığını kontrol ederken etiketleri de kontrol ediyoruz. Bununla birlikte etiketlere ürünlerin kilo fiyatlarını yazmaları konusunda pazar esnafına uyarılarda bulunuyoruz” denildi.

Denetimlerin sıkça yapılmasının Pazar kalitesini de arttırdığını kaydeden bazı vatandaşlar ise; “ Öncelikle Sayın Belediye Başkanımız başta olmak üzere tüm personeline teşekkür ediyoruz. Denetimler devam ettiği sürece bizlerde alış verişlerimizi rahatça yapıyoruz” şeklinde görüşlerini belirttiler.

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

ÖSYM Başkanı Ersoy, Zonguldak BEÜ Rektörü Özölçer’i ziyaret etti

Anadolu Ajansı
Yayın: 01.05.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

ZONGULDAK (AA) – ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer'e ziyarette bulundu.

Üniversiteden yapılan açıklamaya göre Özölçer, Ersoy, ÖSYM Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Necip Şimşek ve beraberindeki heyeti rektörlük makamında ağırladı.

Rektör Özölçer, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederken, Ersoy da misafirperverliğinden ötürü Özölçer'e teşekkür etti.