D-100 Karayolu’nda Ulaşım Güçlükle Sağlanıyor

D-100 Karayolu’nda Ulaşım Güçlükle Sağlanıyor

Yayın: 04.12.2015 10:33
Paylaş:
A+ A-

Karabük’ü Ankara ve İstanbul’a bağlayan D100 Karayolu Kemikli rampaları mevkisinde yoğun kar yağışı nedeniyle meydana gelen buzlanma ve kardan dolayı ulaşım güçlükle sağlanıyor.

Karabük’ü Ankara ve İstanbul’a bağlayan D100 Karayolu Kemikli rampaları mevkisinde yoğun kar yağışı nedeniyle buzlanma ve kardan dolayı ulaşım güçlükle sağlanıyor. Zaman zaman durma noktasına gelen yolda karayolları ekipleri yollarda kar küreme ve tuzlama çalışması yaparak yolun trafiğe açılması için yoğun çaba sarf ediyor. Öte yandan, Eflani ilçesinde de eğitim-öğretime bir gün ara verildi.

KAPALI KÖY YOLU 207’YE ULAŞTI

Karabük’te yoğun kar yağışı sebebiyle 207 köy yolu ulaşıma kapandı. Karabük’te 18, Safranbolu’da 50, Eflani’de 54, Eskipazar’da 45, Ovacık’ta 40 olmak üzere toplam 207 köy yolu ulaşıma kapanırken, 15 iş makinesi kapalı köy yollarını açmak için sabah erken saatlerinden itibaren çalışmalarına başladı. Toplamda kapalı köy yolu uzunluğu ise bin 555 kilometreye ulaştı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Vali Yavuz’dan İl Genel Meclisi’ne İade-i Ziyaret

Yayın: 03.05.2024 10:10
Paylaş:
A+ A-

Karabük Valisi  Mustafa Yavuz, İl Genel Meclisi üyelerine iade-i ziyaret gerçekleştirdi.

İl Özel İdare binasında gerçekleşen ziyarette; Vali Mustafa Yavuz, Meclis Başkanı Ahmet Sözen ve meclis üyeleri eşliğinde, ilde yürütülen ve hayata geçirilmesi planlanan yatırımlarla ilgili fikir alış verişinde bulundu.

Vali Mustafa Yavuz, 2024 yerel seçimlerinin ardından yeni oluşan İl Genel Meclisi’ne hayırlı olsun dileklerini iletti.

Yeni dönemde hep birlikte Karabük’ün gelişip kalkınması için çalışmalar yapılacağına inandığını dile getiren Vali Mustafa Yavuz; Meclis Toplantısından önce İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Sözen’i ziyaret ederek, kendisine hayırlı olsun dileklerini iletti.