Karabük- Zonguldak Kara Yolunda Yolunda Heyelan

Karabük- Zonguldak Kara Yolunda Yolunda Heyelan

Yayın: 04.03.2020 20:04
Paylaş:
A+ A-

Karabük-Zonguldak Kara yolu’nda meydana gelen heyelan nedeniyle kara yolu ulaşıma kapandı. Uzun araç kuyrukların oluştuğu kara yolu, ekiplerin çalışması sonrası tek taraflı ulaşıma açıldı.
Edinilen bilgiye göre, Karabük-Zonguldak Karayolu’nda yamaçtan kopan kaya parçaları yola düştü. Yaşanan heyelan nedeniyle kara yolu ulaşıma çift yönlü kapandı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine jandarma ve Kara yolları ekipleri sevk edildi.
Jandarma ekipleri olay yerinde güvenlik önlemi alırken, kara yolları ekipleri yolu açmak için çalışma başlattı. Kapanan kara yolu nedeniyle iki yönlü uzun araç kuyrukları oluştu. Kara yolları ekiplerinin çalışmasıyla yol tek yönlü olarak ulaşıma açıldı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Havza 25 Mayıs Anadolu Lisesi’nde meslek tanıtımı günü etkinliği düzenlendi

Anadolu Ajansı
Yayın: 04.05.2024 12:24
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Havza 25 Mayıs Anadolu Lisesi'nde kariyer günleri meslek tanıtımı günü etkinliğinde polislik mesleği tanıtıldı.

Lise son sınıf öğrencilerine yönelik çeşitli meslek gruplarını tanıtılması amacıyla düzenlenen etkinlikte, İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli toplum destekli polis memuru Özkan Cinbek ile Trafik Tescil Büro Amirliğinde görevli polis memuru Osman Özmen tarafından öğrenciler polislik mesleği ile ilgili bilgi verildi.

Okulun çok amaçlı salonunda düzenlenen etkinlikte öğrenciler, merak ettiklerini sorma imkanı buldu.

Öğrencilere kariyer planlaması konusunda etkinlikler düzenlediklerini belirten okul müdürü Mahmut Bektaş, “Toplumun her kesiminden meslek sahiplerini öğrencilerimizle bir araya getiriyoruz. Öğrencilerimizin en büyük problemlerinden biri, meslekler ile ilgili tercihlerde bulunma sürecidir. Öğrencilerimizin daha iyi kariyer planlamalarına katkıda bulunmayı amaçlıyoruz.” dedi.