Bölgenin Sesi Gazetesi

Yayın: 10.03.2020 20:48
Paylaş:
A+ A-

Karabük Cumhuriyet Savcısı Gökhan Kurt, Karabük Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü öğrencileri ile bir araya gelerek “Ceza ve Ceza Muhakemesi Hukuku” dersi kapsamında tecrübelerini paylaştı.

Karabük Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü öğrencilerine Karabük Cumhuriyet Savcısı Gökhan Kurt “Ceza ve Ceza Muhakemesi Hukuku” dersi kapsamında sunum gerçekleştirdi ve öğrencilerin merak ettikleri soruları yanıtladı.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğe, Karabük Cumhuriyet Savcısı Gökhan Kurt, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Karakaya, Dr. Öğr. Üyesi Emin Hüseyinoğlu ve Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü 3. ve 4. sınıf öğrencileri katıldı. Cumhuriyet savcısı Kurt, Ceza ve Ceza Muhakemesi Hukukunda iddia makamı konusunda öğrencilerin merak ettiği soruları yanıtladı.

Etkinliğin sonunda İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Karakaya, Karabük Cumhuriyet Savcısına teşekkür belgesi takdim etti.

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

CHP Genel Başkanı Özel, Erbaa’daki patlamayla ilgili Tokat Valisi Hatipoğlu’ndan bilgi aldı

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.05.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

ANKARA (AA) – CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Erbaa ilçesinde bir bağ evindeki patlamaya ilişkin Tokat Valisi Numan Hatipoğlu'ndan bilgi aldı.

CHP'den yapılan açıklamaya göre, Özel, Erbaa'daki bir bağ evinde 5'i jandarma 7 kişinin yaralandığı patlamanın ardından Tokat Valisi Hatipoğlu ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Sabri Küyük ile telefonda görüştü.

Olay ve yaralıların sağlık durumları hakkında bilgi alan Özel, partisinin Tokat Milletvekili Kadim Durmaz'ı süreci takip etmesi için görevlendirdi.