Korona Virüs Fırsatçıları Suçüstü Yakalandı

Korona Virüs Fırsatçıları Suçüstü Yakalandı

Yayın: 07.04.2020 09:06
Paylaş:
A+ A-

Korona virüsü (Covid-19) salgınını fırsata çevirerek tıbbi malzeme üreten ve stoklayan 3 işletmeye operasyon düzenlendi.
Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri korona virüs salgınını fırsata dönüştürmek amacıyla tıbbi malzeme üretimi yapan ve stoklayarak satışa sunan şahıslara yönelik çalışma başlattı. Yapılan çalışmanın ardından gerekli yasal izinleri olmadan korucuyu maske ve el dezenfektanı üretimi yapan 3 işletmeye operasyon düzenlendi. İşletmelerde yapılan aramada bin litre el dezenfektanı, 171 adet el dezenfektanı kutusu, 3 bin 650 adet dikime hazır korucuyu maske, 750 adet dikilmiş koruyucu maske ele geçirildi. Suçüstü yakalanan işletme sahipleri M.B., A.Ç. ve M.T. hakkında ‘sağlık için tehlikeli madde üretimi’ suçundan adli işlem yapıldı. Bahse konu işletme sahiplerine ayrıca İl Sağlık Müdürlüğü görevlilerince de gerekli idari yaptırımlar uygulandı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Görele’de Yarı Olimpik Yüzme Havuzu hizmete açıldı

Anadolu Ajansı
Yayın: 04.05.2024 16:36
Paylaş:
A+ A-

GİRESUN (AA) – Giresun'un Görele ilçesinde Yarı Olimpik Yüzme Havuzu törenle açıldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Görele Belediyesi tarafından Yeşiltepe Mahallesi'nde yapılan havuzun faaliyete alınması dolayısıyla düzenlenen törene, Kaymakam Hamit Genç, Belediye Başkanı Hasbi Dede, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Evren Özdemir, belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Kaymakam Genç, tesisin hizmete açılmasında emeği geçenlere teşekkür ederek, “Bu gibi hizmetlerin ilçeye kazandırılması çok önemlidir fakat daha önemli bir şey var ki bu tesislerin etkili ve verimli bir şekilde vatandaşlarımızın tamamına hizmet etmesini sağlamaktır.” dedi.

Belediye Başkanı Dede ise tesisten Görele'nin yanı sıra diğer ilçelerin de istifade edeceğini belirterek, “İlçemizde tüm branşlarda olduğu gibi yüzmede de başarılı sporcularımızın yetişmesini istiyoruz. İnanıyorum ki hizmete sunduğumuz Yarı Olimpik Yüzme Havuzumuz sayesinde ilçemizi bölgesel, ulusal ve uluslararası turnuvalarda başarıyla temsil edecek sporcular yetiştirecektir.” diye konuştu.

Her zaman sporun ve sporcuların yanında olduklarını ifade eden Dede, “Spor alanında başka çalışmalarımız da olacak. Ben bu tesisin ilçemize kazandırılması emeği bulunan herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından tesisin açılışı gerçekleştirildi.