Karabük İl Sağlık Müdürü Sarı Yeniden Atandı

Karabük İl Sağlık Müdürü Sarı Yeniden Atandı

Yayın: 19.06.2020 23:12
Paylaş:
A+ A-

Karabük İl Sağlık Müdürü Ahmet Sarı, Sağlık Bakanlığıyla sözleşme imzalayarak yeniden atandı.
25 Ağustos 2017’de Olağanüstü Hal (OHAL) döneminde çıkartılan 694 sayılı Kanun Hükmünde Kararname (KHK) kapsamında Sağlık Bakanlığı tarafından İl Sağlık Müdürleriyle sözleşme imzalanmaya başlandı.
Sağlık Bakanlığına çağrılan İl Sağlık Müdürü Ahmet Sarı, bakanlıkla sözleşme yenileyerek yeniden atandı.

2 kişi görüş bildirdi

  1. her sey VATAN için

    vatana mıllete hayırlı uğurlu olsun .küreselçilerin corona oyununu bozar inşallah bu yeiden atama.Karabükümüz için hayırlı olur.
    Afyonkarahisar’da özel bir hastanede görev yapan göğüs hastalıkları ve tüberküloz uzmanı Dr. Sami Şahan, koronavirüsten korunmak için takılan maskelerin gün boyu, hatta günlerce kullanılmasının daha büyük tehdit oluşturduğunu söyledi. Dr. Şahan, “Kullandığınız ve nemlenen, üzerine birkaç kez öksürdüğünüz maskeyi tekrar kullanmayın. Bu tür durumlarda maske daha tehlikeli hale gelir” dedi.

    Bu maske olayınada bir çözüm bulurlar inşallah.sokakta maske takmak mecburu cafede lokantada yemek yerken cay içerken serbest ilginç vede şaşaırtıcı.sokak dahamı havadar acaba ?

  2. imam

    bu yeniden atama küreselcilerin corona oyununu bozacak kadar önemliyse,bu arkadaş bu kadar donanımlı ise il sağlık müdürü yapacağınıza sağlık bakanı yapın küreselcilerle savaşta eliniz güçlenir.arkadaşa hayırlı olsun bu yeni görevi de bu tür saçma sapan destek yorumları,desteklediğiniz adamı da zor duruma sokuyor bilesiniz.Alt tarafı atanan bir ilin sağlık müdürü,abartmasak…

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Trabzon’da üniversite öğrencilerinin darbedilmesiyle ilgili 2 şüpheli tutuklandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 05.05.2024 00:00
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Trabzon'da fakülteye gitmek için servis kiralayan üniversite öğrencilerinin darbedilmesiyle ilgili gözaltına alınan 4 şüpheliden 2'si tutuklandı.

Sürmene ilçesindeki Karadeniz Teknik Üniversitesi Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümü öğrencilerinin bulunduğu serviste 2 Mayıs'ta çıkan kavgayla ilgili gözaltına alınan şüpheliler S.Y, H.S, K.D. ve Ö.D, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Şüphelilerden K.D. ve Ö.D. çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe tutuklandı, S.Y. ve H.S. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Öğrencilerin bulunduğu T.D. yönetimindeki servis hareket halindeyken, Ö.D'nin kullandığı aracın önünde durması üzerine iki şoför arasında tartışma çıkmıştı.

T.D. ile Ö.D. minibüs durağındaki kulübede konuştukları sırada, K.D, S.Y. ve H.S. ile servisteki öğrencilerden F.Ö, E.D. ve M.Ö. arasında arbede yaşanmıştı.

Olayla ilgili K.D, Ö.D, S.Y. ve H.S. gözaltına alınmıştı.