Bölgenin Sesi Gazetesi

Yayın: 13.09.2020 19:29
Paylaş:
A+ A-

İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat AKBAŞ ilk defa yönetici olarak atanan Okul Müdür ve Müdür Yardımcılarını ziyaret etmeye başladı.

Okul ziyaretleri kapsamında Beşbinevler Anaokulu Müdürü Reyhan Esra Zerrin YILMAZ’ı, Öğlebeli Osman Gazi Ortaokulu Müdürü Fatih YAŞAR’ı ziyaret eden İl Millî Eğitim Müdürümüz hayırlı olsun dileklerinde bulunarak yeni görevlerinde başarılar diledi.

İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat AKBAŞ ziyaret ettiği okullarda öğretmenlerle de bir araya geldi.

Öğretmenlerin istek ve taleplerini dinleyen İl Millî Eğitim Müdürümüz: “21 Eylül Pazartesi günü anaokulu ve ilkokul birinci sınıf düzeyinde başlayacak olan yüz yüze eğitim ve okul hijyen şartlarının sertifikalandırıldığı “Okulum Temiz” belgesi alma süreci ile ilgili yaptığı değerlendirmede:” Okul ve Kurumlarımızda Covid-19 salgınına karşı “Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme” Kontrol Kılavuzunda belirtilen uygulama çalışmaları devam ediyor. Uygulama neticesinde okul ve kurumlarımız “Okulum Temiz” belgesi almaya hak kazanıyor. 21 Eylül tarihine kadar tüm okullarımız bu belgeyi almak için gerekli şartları sağlamış olacaktır.” dedi ve öğretmenlere başarılar diledi.

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Milli atlet Şilan Ayyıldız, ABD’deki yarışmada 3’üncü oldu

Yayın: 28.04.2024 15:04
Paylaş:
A+ A-

Milli atlet Şilan Ayyıldız, ABD’de Desert Heat Klasik yarışmasında kadınlar 1500 metrede üçüncülüğü elde etti.

Türkiye Atletizm Federasyonundan yapılan açıklamaya göre ay-yıldızlı atlet Şilan Ayyıldız, ABD’nin Arizona eyaletinde yapılan Desert Heat Klasik yarışmasında piste çıktı.

Şilan Ayyıldız, kadınlar 1500 metrede 4.09.34’lük koşusuyla kendisinin en iyi derecesini yaparken, organizasyonu 3’üncü sırada bitirme başarısı gösterdi.

Türkiye Atletizm Federasyonu milli sporcuyu başarısından dolayı kutladı. (AA)