Bakan Selçuk Öğretmenler Seslendi

Bakan Selçuk Öğretmenler Seslendi

Yayın: 09.02.2021 22:05
Paylaş:
A+ A-

Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, çevrim içi düzenlenen “Yarıyıl Tatili Dönemi Mesleki Çalışma Programı” dolayısıyla Eğitim Bilişim Ağı’ndan (EBA) meslektaşlarına seslendi.

Bakan Selçuk , “Kayıpları gidermek için öğrencilerimize gerekli desteği vermek üzere planlamalarımızı tamamladık. Yakın bir zamanda bu konudaki yol haritamızı sizlerle paylaşacağız.” dedi. 15 Şubat Pazartesi itibarıyla yeni bir dönemin başlayacağına işaret eden Selçuk, salgının en kısa sürede engel olmaktan çıkmasını ve okulların açılmasını dilediğini ifade etti.

Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un, çevrim içi düzenlenen “Yarıyıl Tatili Dönemi Mesleki Çalışma Programı” açılışında yaptığı konuşmasını İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat AKBAŞ, Müdürlük Yöneticileri ve Eğitim Bölgesinde bulunan okulları temsilen her okul kademesinden bir Okul Müdürü, Karabük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çok Amaçlı Salonda dinledi

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Yayın: 08.05.2024 21:01
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te Karayolu Trafik Güvenliği Haftası dolayısıyla etkinlik yapıldı.

PTT Kavşağı’ndaki programa, Vali Mustafa Yavuz, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan Köse, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay İsmail Gökcek ve kurum müdürleri katıldı.

Etkinlikte Vali Yavuz, sürücülere broşür verdi, öğrencilerle yaya geçidinden geçti.