Güven, Sporcularla Kahvaltıda Buluştu

Güven, Sporcularla Kahvaltıda Buluştu

Yayın: 16.03.2021 22:07
Paylaş:
A+ A-

Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Atletizm Branşı Sporcularla Kahvaltıda Bir Araya Geldi.

İl Müdürü Güven Karabük adına yarışan ve çeşitli branşlarda ulusal ve uluslararası derece alan Atletizm Branşındaki sporcularla kahvaltıda bir araya geldi.

Safranbolu Bağlar Saray Otel de gerçekleşen kahvaltı programına; Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Spor Hizmetleri Müdürü İsmail Özcan, Spor Şube Müdürü Lokman Mollaoğulları, antrenörler ve başarılı sporcular katıldı.

Kahvaltı programında sporculara hitaben bir konuşma yapan Güven, şunları kaydetti: “Ulusal müsabakalarda ülkemizin ve şehrimizin gururu sporcu ve antrenörlerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Spora ve sporcuya destek verildiği takdirde iyi dereceler elde edildiğini görüyoruz. Ben bu başarı çıtasının daha da üst yerlere geleceğine ve Türkiye, Avrupa, Dünya şampiyonlarının aramızdan çıkacağına inanıyorum.”

Başarılı gençleri spora yönlendiren ailelerine de teşekkür ettiğini belirten İl Müdürü Coşkun Güven, sporcularıa ve antrenörlerie başarılar diledi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük 1. Amatör Ligi Final Maçı Heyecanı!

Yayın: 03.05.2024 12:06
Paylaş:
A+ A-

Bu hafta sonu, Karabük 1. Amatör Ligi’nin büyük finali için nefesler tutuldu. Eskipazar Belediyespor ve Asd Eflani Spor takımları, şampiyonluk için kıyasıya mücadele edecekler.

Eskipazar Belediyespor, B Grubu’nda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti. Grubunu ikinci sırada tamamlayan takım, çeyrek finalde 5000 Evler Spor’u 90+12’de bulduğu golle 2-1 mağlup ederek adını yarı finale yazdırdı. Yarı finalde ise Dökecek Futbol Kulübü ile zorlu bir mücadele yaşadıktan sonra 117. dakikada bulduğu golle 4-3 galip gelerek finale yükseldi.

Diğer finalist Asd Eflani Spor ise yarı finalde rakibini 5-1’lik skorla geçerek adını finale yazdırdı.

Final heyecanı, 5 Mayıs 2024 Pazar günü saat 16:00’da Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu’nda yaşanacak. Futbol tutkunları, bu mücadeleyi kaçırmamak için sabırsızlanıyor.

Heyecan dolu final maçının sonucunu bekleyip, şampiyon takımı görmek için futbolseverlerin gözleri bu önemli karşılaşmada olacak.