Genç Kızılay Gönüllüleri Yine İş Başında

Genç Kızılay Gönüllüleri Yine İş Başında

Yayın: 05.04.2021 21:48
Paylaş:
A+ A-

Genç Kızılay Gönüllüleri, hafta sonu kısıtlamasında yiyecek bulamayan hayvan dostlarını unutmadı.

Safranbolu İlçe mezarlığında çevre temizliği yapan Genç Kızılay Gönüllüleri, tahribata uğramış mezar taşlarının yazılarını  belirginleştirmek için çalışma yaparken, eski çarşı içindeki hayvan dostlarını da mama vererek besledi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Genç Kızılay İl Başkanı Ömer Çölova : “Gençlerimize dayanışma, yardımlaşma , şefkat duygularını aşılamak ve Gönüllü Kızılaycılar yetiştirmek amacıyla ülkemizin 81 ilinde il ve ilçelerde Genç Kızılay Teşkilatları kurulmaya devam etmektedir. Bu vesileyle ilimizde ilk ilçe yapılanmamızı Safranbolu’ da kurduk. Dünya Kültür ve Miras Kenti olan Safranbolu İlçemizde de özellikle yerel halktan kurulu olan gönüllü arkadaşlarımızla pandemi süreci boyunca Kızılay’ın misyonu doğrultusunda milletimize hizmet etmeye devam ediyoruz. Bu hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasında Safranbolu Genç Kızılay İlçe Başkanımız Ömer Yağcı ve ekibinin planlamaları doğrultusunda 4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Günü sebebiyle hayvan dostlarımızı unutmayarak Safranbolu eski çarşı meydanında onların besin ihtiyaçlarını karşıladık. Ve aynı zamanda ilçe mezarlığımızda, hayatını kaybetmiş vatandaşlarımızın, silinmek üzere olan mezar taşlarında ki isimlerini boyayarak belirgin hale getirdik. Bununla beraber mezarlıkta çevre temizliği yaparak gönüllülerimiz ile birlikte bilinçli bir gençlik oluşturmak adına faaliyetlerimizi devam ettirmekteyiz. İyiliği daha çok kişiye yaymak amacıyla herkesi Kızılay gönüllüsü olmaya davet ediyorum.” dedi.

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da firari hükümlü uyuşturucuyla yakalandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 02.05.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'un Atakum ilçesinde düzenlenen operasyonda 12,5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari, uyuşturucuyla yakalandı.

Bir ihbarı değerlendiren İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Yenimahalle'de A.T'ye ait ikamette yaptıkları aramada bir miktar sentetik uyuşturucu, 14 sentetik ecza hapı ile hassas terazi ele geçirdi.

Emniyete götürülen A.T'nin “uyuşturucu madde ticareti yapmak” suçundan 12 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edildi.

A.T'nin emniyetteki işlemleri sürüyor.