“Suriyelilere Vatandaşlık Verilecek”

“Suriyelilere Vatandaşlık Verilecek”

Yayın: 26.03.2016 13:39
Paylaş:
A+ A-

Cumhuriyet Halk Partisi Tunceli Milletvekili Gürsel Erol dün yaptığı Karabük ziyaretinde yaptığı terör açıklamasına ek olarak iddialı bir açıklama yaparak, “Suriyelilere Vatandaşlık verilecek” dedi.

SURİYELİLERE VATANDAŞLIK VERİLECEK

CHP Milletvekili Gürsel Erol partisinin İl binasında yaptığı açıklamada,”Suriye’de savaştan kaçan Suriye vatandaşlarının ülkemizde 5 sene ikamet etmesi halinde Türk Vatandaşı statüsüne geçecek. İstanbul’da son 2 senedir suç oranı artışı %80 olmuştur. Bu artışın %90’nını Suriyeli Mülteciler oluşturuyor”dedi.

BEN DİYAP AĞA’NIN TORUNUYUM

Kendisinin Kurtuluş Savaşında Dersim Bölgesi Milletvekili Diyap Ağa’nın torunu olduğunu ve Diyap Ağa’nın diğer tüm milletvekilleri ile beraber ülkenin kurtuluşunda büyük emek harcadığını anlattı.

81 İLDE YURTTAŞLARIMIZIN CAN VE MAL GÜVENLİĞİ KALMAMIŞTIR

“34 yıldır başımızın belası olan PKK Terör Örgütü ile uğraşırken son on senede başımıza İŞİD, Hizbullah ve bir çok terör örgütü türedi. Bunlar hep yanlış dış ve iç politikalar sebebi ile olmuştur. Bombalar ve savaş maalesef tüm ülkeye yayılmıştır. Doğuda sorunu bitireceğiz diyenler sorunu tüm ülkeye yaymışlardır. Ankara’nın tam ortasında TBMM, Genelkurmay Başkanlığı ve Kuvvet Komutanlıklarına en yakın bölgede bir patlama yaşanıyor ise bu ülkede güvenlik zafiyeti var demektir” var diyerek terör konusunda bu sorunu Cumhuriyet Halk Partisi’nin çözebileceğini ifade etti.

100 MİLYAR $’LIK UYUŞTURUCU VE SİLAH TİCARETİ TÜRKİYE ÜZERİNDEN YAPILIYOR

Afganistan ve Ortadoğu’da üretilen ve bilinen 100 milyar $’lık uyuşturucu ticaretinde Türkiye, Avrupa’ya geçişinde köprü görevi gördüğünü dile getirdi. Bunun sadece bilenen olduğuna vurgu yapan Erol, bilinmeyen 1 Trilyon $ gibi seviyelere ulaşabileceğini söyledi. Bu uyuşturucu ticareti karşılığında ise Avrupa’dan Orta Doğu’ya da silah gönderimi Türkiye üzerinden olduğunu dile getirdi. Son 7-8 ay içerisinde haberlerde hiç büyük uyuşturucu ve silah operasyonu olmadığına dikkat çeken Erol, konunun acilen çözüme ulaştırılmasını istedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Trabzonspor, Samsunspor maçı hazırlıklarına başladı

Anadolu Ajansı
Yayın: 02.05.2024 20:48
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında 4 Mayıs Cumartesi günü deplasmanda Yılport Samsunspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamaya göre, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, dinamik ısınma çalışmasıyla başladı. 5'e 2 ile pas çalışmasıyla devam eden idman, geniş alan oyun çalışmasıyla tamamlandı.

Trabzonspor, yarın yapacağı antrenmanla çalışmalarını sürdürecek.