Basketbol Antrenmanları Sona Erdi

 Basketbol Antrenmanları Sona Erdi

Yayın: 27.08.2021 21:51
Paylaş:
A+ A-

(Haber Merkezi)Karabük Gençlik ve spor il Müdürlüğünün Yenişehir Merkez Spor Salonu ve 5000 Evler Çok Amaçlı Spor Salonunda yaz boyu haftanın her günü 257 sporcuyla düzenlenen GSB Yaz Spor Okulları Basketbol Antrenmanları İl Müdürü Coşkun Güven ve Spor Hizmetleri Müdürü İsmail Özcan’ın katılımları ile sona erdi.

Antrenmanın son gününde sporculara ziyarette bulunan İl Müdürü Coşkun Güven, ‘Çocuklarımızın sporla tanıştığı GSB Yaz Spor Okulumuz Basketbol Branşı Antrenmanlarında bir sezonu daha geride bıraktık. Katılım Yüksek oldu. Yaz dönemini en iyi ve en yararlı şekilde değerlendirdikleri yaz spor okulumuzda, geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımız bir yandan paylaşmayı öğrenirken bir yandan da yeni arkadaşlıklar edinerek buradan ayrılıyor. Ben sporcularımıza antrenmanlarda gösterdikleri gelişimlerinden dolayı tebrik ediyor, ailelerine de verdikleri desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.’dedi.

Antrenörler Bekir Eken ve Erengül Balcı Yaya’dan antrenmanlar hakkında bilgi alan Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, kendilerine çalışmalarında başarılar diledi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Hekimler ve sağlık çalışanları, Gazze için “sessiz yürüyüş” yaptı

Yayın: 27.04.2024 21:55
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te, 100. Yıl Mahallesi Pazaryeri Camisi önünde beyaz önlüklerini giyerek toplanan hekim ve sağlık çalışanları, ellerinde taşıdıkları Türk ve Filistin bayrakları ile dövizlerle 1003. Cadde boyunca slogan atmadan yürüdü.

Yürüyüşün ardından grup adına açıklama yapan Karabük Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi Şeyma Cezayirli, yaklaşık bir asırdır Filistin’i işgal eden İsrail’in, o topraklarda sistematik bir şekilde katliamlar yaptığını söyledi.

İsrail’in 7 Ekim 2023’ten bu yana süren saldırılarından önce Gazze’de yaklaşık 35 hastane bulunduğuna, bu günlerde ayakta kalan ve hala çalışmaya devam eden yalnızca 3-4 hastane kaldığına dikkati çekerek, “Bunların da sadece ikisinde aktif olarak ameliyat yapılabiliyor. Hastanelerin bazıları bombalanarak tahrip edilmiş, bazılarının içindeki cihaz ve malzemeler parçalanarak kullanılamaz hale getirilmiş durumda. Büyük bir fedakarlıkla 7 aydır maaş almadan mesleklerinde çalışmaya devam eden hekim ve sağlık çalışanlarının şehit edilmesi, tutuklanması ve göçe zorlanması nedeniyle meslektaşlarımız sağlık hizmeti veremez hale gelmiştir.” diye konuştu.

Grup üyeleri, açıklamanın ardından dağıldı.