Bütçe Toplantısı Yenice’de Yapıldı

Bütçe Toplantısı Yenice’de Yapıldı

Yayın: 15.09.2021 21:11
Paylaş:
A+ A-

(Nuray Öztürk) Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü 9 işletme Müdürlüğü ve 1 Fidanlık Müdürlüğünün bütçe toplantılarını ve gelecek hedeflerini Yenice düzenlenen toplantıda masaya yatırdı. Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada;

“Ormancılığın geliştirilmesi ve sürdürülmesinin sağlanması noktasında geleceğe dönük planlamalar yapıyor, bu planlamalar doğrultusunda gelir gider bütçesi oluşturuyor, programlar hazırlıyor zamana ve yıllara yayılmış olarak uygulamalar ve harcamalar yapıyoruz.

Genel Müdürlüğümüzün stratejik planları ve politikaları doğrultusunda hazırlanan Döner Sermaye Bütçe teklifleri, gelir-gider denk bütçe olacak şekilde hazırlanan ve gelir tahminlerinin en doğru şekilde bütçeye yansıması hedefinde olacak şekilde gerçekleştirilen toplantılar sona erdi.

Bölge Müdürlüğüne bağlı 9 orman İşletme Müdürlüğü ve 1 Fidanlık Müdürlüğünde gerçekleşen bütçe toplantıları Bölge Müdür Yardımcımız Sn. Mehmet Pınar başkanlığında Silvikültür ve Ağaçlandırma, OİP, İşletme ve Pazarlama, Mali İşler, ODÜH, Makine ve İkmal Şube Müdürleri  ile İşletme Müdürleri, Müdür Yardımcıları ve teknik kadro hazır bulundu.

Bütçe Toplanlarının sona ermesi ile ilgili olarak açıklama yapan Bölge Müdürümüz Sn. Faruk Bayraktaroğlu “ İşletmelerimizde düzenlediğimiz toplantılarla, teknik personellerimizden bilgiler alarak, ormancılık çalışmalarımızın denetimlerini yaparak bölge ormanlarımızın tam kapsamlı çekabını yaptık. Başarılı olmak için bölgemizi tanımak, bölge ormanlarımızın ihtiyaçlarını bilmek, doğru ağaçlandırma ve silvikültür uygulamalarıyla bu ihtiyaçları gidermek ve geleceğin ormanlarını oluşturmak zorundayız. Başta üretim olmak üzere tüm faaliyet ve çalışmalarımız ilgili her türlü tedbirleri şimdiden alarak yıl sonu programlarını eksiksiz olarak gerçekleştirmek için çalışacağız ve bundan sonraki 3 yıllık çalışmalarımızı planlayarak Genel Müdürlüğümüz direktif ve emirleri doğrultusunda hareket edeceğiz. Şimdiden hepinize teşekkür ederim. Çalışmalarınız da başarılar dilerim ”dedi.

Toplantılar ile İşletme Müdürlüklerimizin 2022 -2024 döner sermaye bütçe planlamaları hakkında çalışmalar yapıldı 2022 yılı bütçe hazırlık çalışmalarımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz. “ ifadelerine yer verildi.

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Trabzon’da üniversite öğrencilerini darbeden 2 minibüs sürücüsü gözaltına alındı

Anadolu Ajansı
Yayın: 03.05.2024 20:48
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Trabzon'da fakülteye gitmek için servis kiralayan üniversite öğrencilerini darbeden 2 minibüs sürücüsü gözaltına alındı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Sürmene ilçesindeki Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesi Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümü öğrencilerinin minibüslerde yer bulamadıkları için servis kiraladıkları ifade edildi.

Servisin önünün minibüs sürücüleri tarafından kesilerek servis şoförü ve öğrencilerin tehdit ve hakarete uğradıkları, darbedildikleri yönünde sosyal medyada haberler yer aldığı belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

“Haberlerle ilgili olarak servis şoförü ve darbedilen öğrencilerin şikayetleri üzerine şüpheliler Ö.D, K.D, H.S. ve S.Y. hakkında Cumhuriyet savcısının talimatıyla başlatılan tahkikat neticesinde şüpheliler Ö.D. ve K.D. gözaltına alınmıştır. Mezkur olayla ilgili Valiliğimizce de çok yönlü inceleme başlatılmıştır.”

KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı da sosyal medya hesabından olay sırasında çekilen video ve yaralanan öğrencinin fotoğrafını paylaşarak, “Öğrencilerimize yapılan bu saldırganlığı şiddetle kınıyor, bu konuda her türlü önlemin alınacağının bilinmesini istiyorum. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da her zaman evlatlarımızın yanındayız.” ifadesini kullandı.