Karabük’te Zincirleme Kaza: 1 Yaralı

Karabük’te Zincirleme Kaza: 1 Yaralı

Yayın: 23.09.2021 20:54
Paylaş:
A+ A-

(İHA) – Karabük’ün Eskipazar ilçesinde yağmur yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda meydana gelen 3 araçlı zincirleme kazada 1 kişi yaralandı.
Kaza, D-755 kara yolu İmanlar köyü mevkiinde meydana geldi. Karabük yönüne giden Hıfzı Taşkale (80) idaresindeki 06 HT 751 plakalı otomobil, önünde seyir halinde olan Şaban Aydın(46), idaresindeki 78 AY 480 plakalı otomobile arkadan çarptı. Mehmet Yavuz (65) idaresindeki 34 HMY 91 plakalı otomobil de Hıfzı Taşkale idaresindeki otomobile yandan çarptı. 34 HMY 91 plakalı otomobilde bulunan Yagut Yavuz (65) yaralandı. Yavuz, gelen sağlık ekibi tarafından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Öte yandan Karabük Eskipazar Karayolunda meydana gelen bir başka kazada ise maddi hasar oluştu. Karabük’ten İstanbul istikametine Karabük’e seyreden Muhammet Tufan 06 BCG 286 idaresindeki Mercedes marka otomobile tali yoldan kontrolsüz olarak çıkan Ahmet Deniz idaresindeki 78 AZ 744 plakalı minibüs çarptı. Kazada şans eseri yaralanan olmazken, maddi hasar oluştu.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Green Card 2024 Sonuçları Açıklandı: İşte Detaylar ve Başvuru Şartları

Yayın: 04.05.2024 13:42
Paylaş:
A+ A-

ABD’de yaşamak için başvuruda bulunan adaylar için heyecanlı bir bekleyiş sona eriyor. Yeşil Kart (Green Card) çekilişi sonuçları nihayet açıklandı ve adaylar sonuçlarını öğrenebilirler.

Sonuçlar Açıklandı:

Green Card başvuru sonuçları, ABD saati ile öğle saatlerinde erişime açıldı. DV-2024 Katılımcılar, 4 Mayıs 2024’ten itibaren Green Card sonuçlarını dvprogram.state.gov sitesinden öğrenebilirler.

Sonuçları Sorgulama:

Adaylar sonuçları sorgulamak için teyit numarası (Confirmation Number) ile resmi internet sitesi olan dvprogram.state.gov adresine gidebilirler. 16 haneli teyit numarası, soyadı, doğum yılı ve kimlik doğrulama koduyla sonuçlar sorgulanabilir.

Başvuru Şartları:

Green Card başvurusu yapabilmek için adayların en az lise mezunu olması veya son 5 yıl içinde uzmanlık gerektiren bir alanda en az 2 yıl çalışmış olmaları gerekiyor. Başvurmak için 18 yaşın üstünde olma şartı aranıyor ve başvuruların mutlaka resmi web sayfası üzerinden yapılması gerekiyor.

Dikkat Edilmesi Gerekenler:

Başvuruların resmi web sayfası dışında posta veya elden yapılmaması önemlidir. Ayrıca, başvuruda kullanılan fotoğrafın belirtilen ölçülere uygun olması gerekmekte ve konfirmasyon numarasının iyi saklanması tavsiye edilmektedir.

Çeşitlilik ve Aile Durumu:

Evli çiftlerin başvurusu, şanslarını ikiye katlayabilir, çünkü kazanan kişinin otomatik olarak eşi ve çocukları da Green Card sahibi olur.

Green Card başvurusuyla ilgili daha fazla bilgiye dvprogram.state.gov adresinden ulaşılabilir.