Eskipazar’da Hayvanlar Sahipsiz Değil

Eskipazar’da Hayvanlar Sahipsiz Değil

Yayın: 26.01.2022 21:08
Paylaş:
A+ A-

(Nurhan Deveci)Zorlu hava koşullarının yaşandığı Eskipazar’da sokak hayvanlarına Eskipazar Belediyesi ekipleri sahip çıkıyor.

Hayvanların sağlık kontrolleri ve gıda takviyelerine ara vermeden devam eden Eskipazar Belediyesi konuyla ilgili yaptığı açıklamada ;’ Soğuk kış günlerinde hava koşulları sahipsiz hayvanları zorluyor. Sahipsiz hayvanlara Belediyemiz 7 gün 24 saat sahip çıkıyor. Ekiplerimiz onlarca sahipsiz hayvanın bakımlarını yaparak, düzenli olarak yapılan gıda takviyelerine de devam ettiler.’ İfadelerine yer verildi.

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Irak’ın kuzeyinde 32 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildi

Yayın: 03.05.2024 12:53
Paylaş:
A+ A-

MSB, Irak’ın kuzeyindeki Haftanin, Gara, Hakurk ve Pençe-Kilit Operasyonu bölgelerinde 32 PKK’lı teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Milli Savunma Bakanlığından (MSB) yapılan açıklamada, Irak’ın kuzeyindeki Haftanin, Gara, Hakurk ve Pençe-Kilit Operasyonu bölgelerinde tespit edilen 32 PKK’lı teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi.

Açıklamada, “Terör örgütlerinin belini doğrultmasına izin vermeyecek, bulundukları bölgede tek bir terörist kalmayıncaya kadar mücadeleye kararlılıkla devam edeceğiz.” ifadeleri kullanıldı. (AA)