Yenice Belediyesi’nden Anneler Günü Etkinliği

Yenice Belediyesi’nden Anneler Günü Etkinliği

Yayın: 12.05.2022 17:17
Paylaş:
A+ A-

Yenice Belediyesi Anneler Günü dolayısıyla   düzenlediği etkinliği yoğun bir katılım ile Ihlamur Teras Tesislerinde gerçekleştirdi.

Yoğun katılımın olduğu Anneler Günü etkinliğine, Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı, belediye meclis üyeleri, Yenice ve Yortan MHP Teşkilatı ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Başkan Çaylı düzenlenen etkinlikte konuşma yaparak, “Öncelikle Anneler Gününüzü tebrik ediyorum.Anneler herşeydir.  Aile ve toplum hayatının temel direğidir. Annelerimizin sevgi ve şefkatle fikren ve bedenen sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde ki payları büyüktür.Annelerimize nice böyle daha güzel günlerde, sağlık sıhhat içerisinde aileleriniz ile beraber sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaşam Cenabı Haktan  niyazediyorum.” dedi.

Başkan Çaylı daha sonra Anneler Günü etkinliğine katılan bayanlara karanfil takdim etti. Düzenlenen  etkinlikte  Anneler  canlı müzik eşliğindedoyasıya eğlendi.

Ihlamur Terasta düzenlenen etkinliğe katılan bayanlar böyle güzel bir organizasyondan dolayı Başkan Çaylı ve ekibine de teşekkür ettiler.(Ergin Ertuğrul)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te Trafik Haftası etkinliği düzenlendi

Yayın: 05.05.2024 21:40
Paylaş:
A+ A-

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde Trafik Haftası kapsamında etkinlik düzenlendi.

İlçedeki bir alışveriş merkezinin bahçesinde düzenlenen etkinlikte 160 öğrenci, 145 yetişkin olmak üzere 305 kişiye bilgilendirme yapıldı.

Etkinlikte katılımcılara broşür, boyama kitabı, jandarma çocuk dergisi, düdük, şeker ve çikolata ikram edildi.