Ali Osman Ulusoy kalitesi ile yolculuklarınız daha rahat olacak

Ali Osman Ulusoy kalitesi ile yolculuklarınız daha rahat olacak

Yayın: 22.06.2022 15:28
Paylaş:
A+ A-

Karabük halkının yakından tanıdığı Hüseyin Kılıç 40 yılı aşkındır Doğuş Turizm olarak Karabük ve yöre halkına vermiş yolcu şehirlerarası yolcu taşımacılığına Ali Osman Ulusoy Karabük Şubesi ve temsilciliğini de katarak hizmet ağını büyüttü. Karabük’ten bir çok il ve ilçeye yolcu taşımacılığı yapacak olan Ali Osman Ulusoy firması, Sinop,Kastamonu ve Karabük’ten İstanbul seferlerini başlatırken, çok yakında da Ankara, Antalya ve İzmir seferlerini başlatacak. Karabük ve yöre halkının Ali Osman Ulusoy kalitesi ile daha rahat ve konforlu bir şekilde yolculuk yapacakları belirten Hüsiyen Kılıç”Karabük ve yöre halkımızın desteği sayesinde Doğuş Turizm olarak 40 yılı aşkın Karabük şehirler arası yolcu taşımacılığı yapmaktayız. Bu hizmetlerimize ilaveten yine Karabük ve yöre halkının destekleri ile 2017 yılında Doğuş Kılıçlar olarak Hac ve umre seyahatleri ile kültür turlarımızı başlattık. Yine, Karabük ve yöre halkımızın destekleri ile Karabük’ümüze yeni bir hizmet daha yapmak için Ali Osman Ulusoy Karabük Şubesi ve temsilcisi olarak hizmet vermeye devam edeceğiz. Ali Osman Ulusoy olarak Karabük’ten ve Zonguldak’tan, Taşköprü, Boyabat, Vezirköprü, Kavak, Erzurum, Samsun , Tekkeköy, Çarşam,a Terme, Ünye, Fatsa, Ordu, Piroziz, Bulancak, Giresin, Kesap, Tirebolu, Espiye, Görele, Eynesil, Beşikdüzü, Vakfıkebir,Çarşıbaşı, Akçaabat, Trabzon, Araklı, Sürmene, Of, Rize, Çayeli, Pazar, Ardeşen, Fındıklı, Arhavi, Hopa,Gümüşhane, Bayburt, Aşkale ve Erzurum olmak üzere bu seferlerimize ilaveten Sinop, Kastamonu ve Karabük’ten İstanbul seferlerimiz başlamıştır. Çok yakında Ankara, Antalya ve İzmir Seferlerimizde başlayacaktır” dedi

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Trabzon’da üniversite öğrencilerini darbeden 2 minibüs sürücüsü gözaltına alındı

Anadolu Ajansı
Yayın: 03.05.2024 20:48
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Trabzon'da fakülteye gitmek için servis kiralayan üniversite öğrencilerini darbeden 2 minibüs sürücüsü gözaltına alındı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Sürmene ilçesindeki Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesi Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümü öğrencilerinin minibüslerde yer bulamadıkları için servis kiraladıkları ifade edildi.

Servisin önünün minibüs sürücüleri tarafından kesilerek servis şoförü ve öğrencilerin tehdit ve hakarete uğradıkları, darbedildikleri yönünde sosyal medyada haberler yer aldığı belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

“Haberlerle ilgili olarak servis şoförü ve darbedilen öğrencilerin şikayetleri üzerine şüpheliler Ö.D, K.D, H.S. ve S.Y. hakkında Cumhuriyet savcısının talimatıyla başlatılan tahkikat neticesinde şüpheliler Ö.D. ve K.D. gözaltına alınmıştır. Mezkur olayla ilgili Valiliğimizce de çok yönlü inceleme başlatılmıştır.”

KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı da sosyal medya hesabından olay sırasında çekilen video ve yaralanan öğrencinin fotoğrafını paylaşarak, “Öğrencilerimize yapılan bu saldırganlığı şiddetle kınıyor, bu konuda her türlü önlemin alınacağının bilinmesini istiyorum. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da her zaman evlatlarımızın yanındayız.” ifadesini kullandı.